Breaking News

Πόλο γυναικών: Η Ελλάδα «ασημένια» πρωταθλήτρια Ευρώπης (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Παρασκευής, η Εθνική πόλο γυναικών 
κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο για τέταρτη φορά στην ιστορία της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Η Ελλάδα δεν τα κατάφερε απέναντι στην εξαιρετική Ισπανία, από την οποία ηττήθηκε 9-6.

Η ανακοίνωση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας αναφέρει:

«Όχι δάκρυα για αυτή την ομάδα. Η Εθνική μας, ηττήθηκε 9-6 από την Ισπανία στον μεγάλο τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης στο Σπλιτ. Κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο για τέταρτη φορά στην ιστορία της. Ανέβηκε και πάλι στο βάθρο.

Η Εθνική μας ομάδα, πάλεψε μέχρι το τέλος, βρέθηκε να χάνει με ένα γκολ στα 3.26 από τη λήξη, δεν τα κατάφερε. Πραγματοποίησε ένα καταπληκτικό τουρνουά, με μεγάλες εμφανίσεις. Οι διεθνείς μας έκλαψαν για το χαμένο χρυσό. Να ξέρουν όμως ότι και σήμερα το βράδυ, έγραψαν ιστορία. Και είναι σίγουρο ότι θα γράφουν πάντα ιστορία».


Οκτάλεπτα: 0-3, 3-1, 0-1, 3-4

ΕΛΛΑΔΑ (Αλεξία Καμμένου): Σταματοπούλου, Ελ. Πλευρίτου 1, Χυδηριώτη 2, Τριχά, Μ. Πλευρίτου 1, Ξενάκη 1, Νίνου, Πάτρα, Σιούτη 1, Β. Πλευρίτου, Γιαννοπούλου, Μυριοκεφαλιτάκη, Σωτηρέλη.

ΙΣΠΑΝΙΑ (Άνχελ Μιγκέλ Γκαϊα Όκα): Έστερ Ράμος, Νόγκε, Εσπάρ 2, Ορτίζ 1, Πέρεζ 1, Πρατς, Ρουίζ 2, Πένια, Φόρκα, Καμούς, Γκαρσία 2, Λέιτον 1, Τέρε.