Breaking News

H Rita Wilson δείχνει δακρυσμένη και αναστατωμένη σε δείπνο με τον Tom Hanks και το γιο τους, Chet (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Rita Wilson έδειχνε φανερά αναστατωμένη, ενώ δειπνούσε με τον σύζυγό της Tom Hanks και το γιο τους, Chet.

Ο Tom Hanks ήταν παντρεμένος με την Αμερικανίδα ηθοποιό Samantha Lewes από το 1978 ως το 1987, με την οποία απέκτησε  δύο παιδιά, την Elizabeth Ann και τον Colin. Το 1988 παντρεύτηκε την Ελληνικής καταγωγής ηθοποιό Rita Wilson. Μαζί απέκτησαν δύο γιους, τους Chester (Chet) και Truman.

Όπως αναφέρει η Daily Mail - που δημοσιεύει και τις σχετικές φωτογραφίες - η σύζυγός του Rita Wilson έδειχνε φανερά αναστατωμένη, ενώ δειπνούσε με τον ίδιο και το γιο τους Chet Hanks στο ιταλικό εστιατόριο Tra Di Noi στο Μαλιμπού, το βράδυ της περασμένης Κυριακής (4/9).


Η 65χρονη ηθοποιός φάνηκε να σκουπίζει τα δάκρυά της και από τα δύο της μάτια κατά τη διάρκεια του «τεταμένου» δείπνου, καθώς ο 66χρονος σύζυγός της καθόταν απέναντί ​​της.

Ο 32χρονος γιος τους - ο οποίος είναι ηθοποιός και μουσικός και έχει περιγράψει τον εαυτό του ως «η μόνη κόλαση που μεγάλωσε ποτέ η μαμά μου» - καθόταν δίπλα της και καταγράφηκε να τσεκάρει το τηλέφωνό του και, κάποια στιγμή, να ατμίζει ηλεκτρονικό τσιγάρo. Μαζί τους ήταν και η κόρη του Tom Hanks από τον πρώτο του γάμο, η 40χρονη Elizabeth Ann.


Κατά τη διάρκεια του δείπνου, η Rita Wilson εθεάθη να κοιτάζει πολλές φορές το γιο της, αν και δεν είναι σαφής ο λόγος που την έκανε να δακρύσει. Στη συνέχεια, η οικογένεια αναχώρησε από το εστιατόριο, με τον Chet να κάθεται στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

Ο Chet Hanks έχει βρεθεί αρκετές φορές στην επικαιρότητα, καθώς αντιμετώπισε στο παρελθόν προβλήματα με το νόμο και κατηγορήθηκε για ρατσισμό, ενώ το 2014 μπήκε σε κλινική αποτοξίνωσης για εθισμό στην κοκαϊνη.

Να σημειωθεί ότι ο Chet Hanks έχει μια κόρη με την πρώην σύντροφό του, Tiffany Miles, τη Micaiah, που γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2016. Ο ίδιος δήλωσε ότι η κόρη του και οι γονείς του τον βοήθησαν να φτιάξει τη ζωή του και να ξεπεράσει τον εθισμό του στις ουσίες.