Breaking News

Σε πελάγη ευτυχίας ο Μιχάλης Σαράντης και η Μαίρη Μηνά - Οι πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Γονείς για πρώτη φορά έγιναν η Μαίρη Μηνά και ο Μιχάλης Σαράντης, οι οποίοι καλωσόρισαν στον κόσμο την κορούλα τους.

Οι δύο ηθοποιοί πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Αργά το μεσημέρι της Πέμπτης (22/9), ο Μιχάλης Σαράντης έκανε την πρώτη ανάρτηση στο Instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες: στην πρώτη ποζάρει με τη νεογέννητη κόρη του, ενώ η δεύτερη δείχνει τη Μαίρη Μηνά, η οποία είναι στο κρεβάτι της ανάμεσα στα λουλούδια που δέχτηκε στο μαιευτήριο.

«Ο ωραιότερος ρόλος της ζωής μου, έμελλε τελικά να μου δοθεί απλόχερα από την ίδια τη ζωή... Καμάρι μου. Παιδί μου. Κούκλα μου. Σε ευχαριστώ πολύ που με επέλεξες για μπαμπά σου. Θα κάνω τα πάντα για να φανώ αντάξιός σου. Μαίρη μου. Κερασιά μου ολάνθιστη, σ´αγαπώ και σε θαυμάζω απέραντα. Είσαι ο λόγος που παλεύω τα σκοτάδια και κοιτάω προς το Φως. Θέλω θερμά να ευχαριστήσω το μαιευτήριο @mitera.gr και το υπέροχο προσωπικό του για την φροντίδα, καθώς και τον γιατρό μας Γιώργο Νικολόπουλο που μαζί με την μαία μας Κέλλυ Περιβολάρη ήταν πάντα δίπλα μας όλες αυτές τις μέρες! Επιτέλους, χαρά!» έγραψε στη λεζάντα ο Μιχάλης Σαράντης.

Υπενθυμίζεται ότι η Μαίρη Μηνά είχε ενσαρκώσει την ομώνυμη ηρωίδα στη σειρά «Αγγελική», ενώ ο αγαπημένος της συμμετέχει τη φετινή σεζόν στον «Παράδεισο των Κυριών», όπου υποδύεται τον Αριστείδη Γερακά.