Breaking News

Τιτίκα Στασινοπούλου: «Αλλάζω κανάλι όταν παίζει ταινία του Στάθη Ψάλτη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» παραχώρησε η Τιτίκα Στασινοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός δήλωσε:

«Είχα κλείσει στο Δελφινάριο για να παίξω με Μουστάκα, Βέγγο και Παπαζήση και διάβασα στις εφημερίδες ότι είμαι με τον θίασο του Ψάλτη και έπαθα σοκ. Μου είπαν ότι είχαν πρόβλημα με τον Μουστάκα... Ήμουν αρνητική γιατί δεν γίνεται να αντικαταστήσεις έναν Μουστάκα με έναν Ψάλτη... Δεν μου άρεσε σαν καλλιτέχνης ο Ψάλτης.

Σε κάθε παράσταση στο Δελφινάριο, καθόμουν στο πλάι και παρακολουθούσα το νούμερο του Ψάλτη. Ερχόταν ο Βέγγος και μου έλεγε "Στασινοπούλου μαζόxα, αφού δεν αντέχεις, γιατί κάθεσαι; Αφού... κάνεις εμετό;". Και του είπα ότι "Κάθομαι και κάνω εμετό για να μην το ξανακάνω"... Θεός σχωρέστον τον Στάθη Ψάλτη, αλλά όταν βλέπω ταινία του αλλάζω κανάλι... Έλεος, τι να δω;

Οι φοιτητές μου, με έλεγαν Τιτικάκι, με αγαπούσαν και τα αισθήματα ήταν αμοιβαία. Δε φοβάμαι το θάνατο. Ακόμα και όταν είχα την περιπέτεια με τον καρκίνο, δε φοβήθηκα το θάνατο. Μου έπεσαν τα μαλλιά, φόραγα περούκες... Το μόνο που μου έλειψε τότε, ήταν η στήριξη του Γιώργου (Παπαζήση), που "έφυγε" πρώτος. Πριν την ασθένεια του Γιώργου, είχαμε έρθει σε διάσταση. Η διαφορά μας ήταν για το σπίτι... Ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν ένα πολύ γλυκό παιδί...

Από τη συνεργασία μου με τον Δημήτρη Λιγνάδη έχω τις καλύτερες αναμνήσεις. Μπορεί να είχε τις ιδιαιτερότητες του, τις οποίες δεν μοστράριζε, αλλά δεν μπορώ να ευτελίσω τα θετικά του.

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη θεωρώ ότι η δόξα του δημιούργησε το σύνδρομο του εξουσιαστή. Στεναχωριέμαι για τη γυναίκα του και το παιδί του.

Τον Μάρκο Σεφερλή τον παραδέχομαι,. Έχει μία αμεσότητα και μία καθαρότητα με τον κόσμο, αλλά πολλές φορές στις παραστάσεις ξεφεύγει».

Δείτε το βίντεο του Mega.