Breaking News

«Το Κόκκινο Ποτάμι - Η Συνέχεια»: Η κόρη του Γιώργου Κιμούλη, Μαριάννα, μίλησε για τη συμμετοχή της στη σειρά (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Μαριάννα Κιμούλη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» για τη συμμετοχή της στη σειρά «Το Κόκκινο Ποτάμι - Η Συνέχεια», σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη. Η κόρη του Γιώργου Κιμούλη, που κάνει το τηλεοπτικό της ντεμπούτο, είπε στην εκπομπή του Open:

«Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη. Είναι η πρώτη τηλεοπτική δουλειά που κάνω. Για μένα όλο αυτό είναι πολύ καινούριο, οπότε μόνο ενθουσιασμό έχω. Είμαι και αγχωμένη και για τη συνέντευξη και για όλα.

Όταν με πήραν τηλέφωνο για το Κόκκινο Ποτάμι, ήμουν πάρα πολύ χαρούμενη. Το ό,τι η πρώτη μου δουλειά είναι με αυτούς τους ανθρώπους και σε αυτή τη σειρά είναι ό,τι πιο ιδανικό θα μπορούσε να μου συμβεί. Είμαι πολύ ευγνώμων.

Η συμβουλή που μου έδωσε ο πατέρας μου είναι "πολλή πολλή δουλειά, αντοχή και γερό στομάχι". Μου κάνει κριτική μόνο όταν του το ζητήσω εγώ. Κοντραριζόμαστε καλλιτεχνικά συνέχεια, δεν κάνουμε άλλη δουλειά... Νιώθω τυχερή που έχω έναν τέτοιο άνθρωπο δίπλα μου, ακόμα κι αν διαφωνώ μαζί του.

Νομίζω ότι θα πουν ότι "είμαι η κόρη του Κιμούλη", αυτό το έχω λύσει. Ερχόμενη από την Αγγλία στην Ελλάδα, ήξερα ότι θα το αντιμετωπίσω αυτό. Το ό,τι είμαι γυναίκα βοηθάει, αν ήμουν αγόρι, η σύγκριση θα ήταν πολύ πιο σκληρή και χειρότερη».

Στην εκπομπή του Open μίλησαν, επίσης, για τη σειρά οι Βασίλης Χαλακατεβάκης, Πέτρος Ξεκούκης, Όμηρος Πουλάκης και Άννα Μάγκου.

Δείτε το βίντεο.