Breaking News

Μ. Τσιντικίδου: «Τεράστιο λάθος που έβαλα υποψηφιότητα, ήταν μια εμπειρία που με γέρασε» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Μαρίνα Τσιντικίδου φιλοξενήθηκε την Παρασκευή στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», όπου μίλησε για την πορεία της στο χώρο του μόντελινγκ, αλλά και την ενασχόλησή της τα τελευταία χρόνια με την αρχιτεκτονική τοπίου.

Μεταξύ άλλων, το πρώην μοντέλο, παρουσιάστρια και ηθοποιός αναφέρθηκε στις βουλευτικές εκλογές του 2009, όταν ήταν υποψήφια με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

«Μετάνιωσα που άκουσα άλλους ανθρώπους, πλέον ακούω το ένστικτό μου... Ήταν τεράστιο λάθος που έβαλα υποψηφιότητα για βουλευτής γιατί είναι τόσο πολύ ενάντια στην ιδιοσυγκρασία μου όλο αυτό. Αντιμετώπισα ένα είδος ανθρώπων που δεν το γνώριζα και δεν μου αρέσει καθόλου», εξομολογήθηκε η Μαρίνα Τσιντικίδου.

Και πρόσθεσε: «Ωστόσο δεν ήταν μόνο άσχημη εμπειρία, δεν περίμενα ότι ο κόσμος θα με εμπιστευόταν, θα με συμπαθούσε αρκετά και θα έπαιρνα 5.500 ψήφους».

«Είχα κοντά μου ανθρώπους που με στήριξαν πολύ, αλλά κάποιοι άλλοι μου φέρθηκαν απαίσια... Ήταν μια εμπειρία που με γέρασε. Δεν είναι καλές εμπειρίες αυτές», είπε στη Μπέττυ Μαγγίρα.

Υπενθυμίζεται ότι η Μαρίνα Τσιντικίδου, σε ηλικία 21 ετών, στις 30 Μαρτίου 1992, εξελέγη Σταρ Ελλάς και τον επόμενο μήνα εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διεθνή διαγωνισμό Μις Υφήλιος στην Ταϊλάνδη. Στις 15 Ιουνίου του ίδιου έτους, κλήθηκε να εκπροσωπήσει για άλλη μία φορά τα ελληνικά χρώματα στο διεθνή διαγωνισμό της Μις Ευρώπη που διοργανώθηκε στο Ζάππειο, κερδίζοντας αυτή τη φορά τον τίτλο της ωραιότερης γυναίκας της γηραιάς ηπείρου.

Δείτε στο βίντεο του Open ολόκληρη τη συνέντευξη.