Breaking News

Θέμης Αδαμαντίδης: Η απώλεια της μητέρας του, τα παιδιά του και η εξομολόγηση για τη Βαρβάρα Κίρκη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γιώργος Λιάγκας φιλοξένησε στο Πρωινό τον Θέμη Αδαμαντίδη. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τα παιδιά του και την πρόσφατη απώλεια της μητέρας του, ενώ αναφέρθηκε και στη σύντροφό του, Βαρβάρα Κίρκη.

Η μητέρα του Θέμη Αδαμαντίδη έφυγε στις 3 Οκτωβρίου. Η πολιτική κηδεία της είχε γίνει στο κοιμητήριο Καισαριανής...

«Η μητέρα μου ήταν άρρωστη, επί τρία χρόνια της κάναμε αιμοκάθαρση... "Έφυγε" σε ηλικία 94 ετών, ήταν μεγάλη, φυσικός θάνατος. Πρόλαβα να της πω αυτά που ήθελα... Είναι μεγάλη απώλεια. Ήμασταν μαζί μια μέρα πριν φύγει. Δεν μπορούσε να μιλήσει πολύ, την αγκάλιασα και τη φίλησα αρκετές φορές... Πολλές φορές την είχαν αποκαλέσει "Λάζαρο", γιατί πήγαινε να "φύγει" και ξαναγύριζε. Από τη μητέρα μου θυμάμαι μόνο αγάπη κι ένα χαμόγελο γεμάτο», δήλωσε ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Επίσης, είπε για τα παιδιά του: «Έχω πέντε γιους. Ποτέ δεν ήμουν αυστηρός μπαμπάς, δεν τους φώναξα ποτέ, τους περνούσα έμμεσα τα μηνύματα που ήθελα. Προσπαθούσα να τους κάνω τα χατίρια. Δύο από τα αγόρια μου έχουν πολύ καλή φωνή, αλλά θέλω να το επιλέξουν μόνοι τους κι όχι να τους παρακινήσω εγώ. Θα ήθελα να γίνει τραγουδιστής τουλάχιστον ο ένας...».

Με τη σύντροφό του, Βαρβάρα Κίρκη, είναι ξανά μαζί κι εpωτευμένοι, ωστόσο το δικαστήριο θα γίνει κανονικά.

«Αν δεν ήμουν εpωτευμένος με τη Βαρβάρα, δεν θα ήμασταν μαζί. Δεν μ' αρέσει να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Ήταν κακή στιγμή αυτό που συνέβη...», εξομολογήθηκε.

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε για το επίμαχο βίντεο, στο οποίο φαίνεται κάποιος να τη χτυπάει, ο Θέμης Αδαμαντίδης απάντησε:

«Να σου πω, εδώ Γιώργο μου έχουμε εισχωρήσει σε ένα θέμα, για το οποίο έχουμε απευθυνθεί κάπου αλλού γι' αυτό το ζήτημα. Δεν θέλω να μιλήσω ούτε για το δικαστήριο...».

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.