Breaking News

Θεοφανία Παπαθωμά: «Δεν υπάρχει ωραιότερη εμπειρία, είναι μια μυσταγωγία, ιερή στιγμή» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Θεοφανία Παπαθωμά μίλησε για την απόφασή της να γεννήσει το τρίτο της παιδί στο σπίτι της και όχι στο μαιευτήριο.

Η Σίσσυ Χρηστίδου φιλοξένησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» τη Θεοφανία Παπαθωμά,η οποία αναφέρθηκε στη σειρά «Μαύρο Ρόδο», στην οποία πρωταγωνιστεί. 

Κατόπιν προβλήθηκε ένα αφιέρωμα για τη ζωή της και την καριέρα της, ενώ στη συνέχεια μίλησε για τη γέννηση της Αθηνάς - του τρίτου της παιδιού - τον Σεπτέμβριο του 2017, που έφερε στον κόσμο στο σπίτι της και όχι στο μαιευτήριο.

«Το κυριότερο θέμα στη ζωή μας είναι ο φόβος, αυτός μας κρατά πίσω από τα καλύτερα πράγματα. Αν μπορούσαμε να ξεπεράσουμε το φόβο, θα είχαμε κάνει θαύματα και θα ήμασταν όλοι σε άλλο επίπεδο. Πρέπει να πολεμήσουμε τον εγωισμό μας και το φόβο. Για να καταπολεμήσεις το φόβο πρέπει να έχει μεγάλη πίστη. Αν πιστεύεις, δε φοβάσαι. Το είχα πάντα στο μυαλό μου, απλά δεν μου είχε ανοίξει ο δρόμος. Το σκεφτόμουν από την κόρη μου Αγάπη και το είχα πει στον μαιευτήρα μου... Μετά ήμουν αποφασισμένη κι άρχισα να το ψάχνω κι όπως το έψαχνα, βρήκα τον κατάλληλο άνθρωπο», είπε η γνωστή ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει ωραιότερη εμπειρία απ' αυτήν. Δεν έχω κάνει τίποτα καλύτερο στη ζωή μου. Έχω γεννήσει τρία παιδιά, τα δύο στο μαιευτήριο με ασφάλεια και πολύ ωραία. Ειδικά αν έχεις θέματα, το μαιευτήριο σώζει ζωές, αλλά αυτό που βίωσα στο σπίτι μόνη μου - γέννησα σχεδόν μόνη μου, η μαία μπήκε μέσα τα τελευταία πέντε λεπτά - είναι άλλο πράγμα. Είναι μια μυσταγωγία, μια ιερή στιγμή που τη βιώνεις ακριβώς όπως πρέπει, χωρίς θορύβους και παρεμβάσεις. Είσαι εσύ κι ο Θεός, τίποτα άλλο...».

Να σημειωθεί ότι η Θεοφανία Παπαθωμά παντρεύτηκε το 2006 με τον ηθοποιό Πασχάλη Τσαρούχα, με τον οποίο την ίδια χρονιά απέκτησε έναν γιο, τον Αχιλλέα. Ο γάμος τους κράτησε μέχρι το 2012, ενώ το διαζύγιό τους βγήκε το 2013. Από τότε είναι ζευγάρι με τον μουσικό Γρηγόρη Πετράκο και έχουν αποκτήσει δύο κόρες, την Αγάπη (γεννήθηκε το 2015) και την Αθηνά (γεννήθηκε το 2017).

Δείτε το βίντεο του Mega.