Breaking News

Θοδωρής Αθερίδης: «Διέρρευσε σχεδόν από λάθος, δεν είχα καταλάβει ότι ξεκίνησε η συνέντευξη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γιώργος Λιάγκας φιλοξένησε στο Πρωινό τον Θοδωρή Αθερίδη, ο οποίος μίλησε για τη σχέση του με τη θρησκεία. Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την πρώην σύζυγό του, Ελένη Γκασούκα και τη δημοσιοποίηση της σχέσης του με τη Σμαράγδα Καρύδη.

Γιώργος Λιάγκας: «Πώς έχεις καταφέρει να έχεις κάνει ένα γάμο, να μην έχεις χωρίσει και να έχεις μία νέα σύντροφο; Επέλεξες μία άλλη σχέση, την οποία στηρίζεις εδώ και πολλά χρόνια, με αγάπη και εκτίμηση. Λες "έχω ένα παιδί κι ένα εγγόνι με τη γυναίκα μου κι έχω και μία σύντροφο"...».

Θοδωρής Αθερίδης: «Δεν ξέρω αν μπορώ να στα εξηγήσω όλα. Περίπου έτσι είναι... Είμαστε οι ίδιοι, επιβάτες της ζωής μας. Δηλαδή, η ζωή σου δείχνει τι κινήσεις θα κάνεις... Το μεγαλύτερο μέρος της ζωής σου, δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν το καθορίζεις εσύ...

Η σχέση μου με την Έλενα είναι πολύ καλύτερη τώρα από όταν ήμασταν μαζί... Η αγάπη μου έχει ένα στεγανό που κλείνει το θυμό τον μεγάλο, τη βία, την εκδίκηση και όλα αυτά. Δεν μπορώ να τα κάνω αυτά σε ανθρώπους που αγαπάω... Αυτό το πράγμα δεν θα με άφηνε ποτέ σε έναν άνθρωπο που αγαπώ να του φερθώ με έναν τρόπο άσχημο.

Με τη Σμαράγδα αργήσαμε να πούμε δημόσια ότι είμαστε ζευγάρι γιατί δεν μας ενδιέφερε καθόλου να παρουσιάσουμε αυτό το τόσο προσωπικό θέμα. Το έχω ξαναπεί ότι αυτό διέρρευσε σχεδόν από λάθος. Ήμουν με τον Πάνο τον Ζόγκα, ήρθε στο καμαρίνι και με ρωτούσε για τη σχέση επειδή γνώριζε. Δεν κατάλαβα ότι ξεκίνησε η συνέντευξη... Ωστόσο δεν με πείραξε που το δημοσιοποίησε, αλλά η Σμαράγδα ενοχλήθηκε....

Η Σμαράγδα είναι για μένα σύντροφος, ο άνθρωπός μου. Υπάρχει αμοιβαίος θαυμασμός, επαφή και συγχρωτισμός και πάρα πολύ χιούμορ. Υπάρχει χιούμορ κυρίως για να σε στηρίξει τις ώρες που περνάς δύσκολα...».

Δείτε τη συνέντευξη.