Breaking News

Γ. Αϊβάζης και Λ. Δημηρόπουλος το νέο ζευγάρι του Asia Express - Δεύτερη ευκαιρία για Χ. Κολέτσα και M. Maroulis - Το ατύχημα του Μαυρίδη (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Γεμάτο εκπλήξεις ήταν το επεισόδιο του Asia Express, που προβλήθηκε στο Star το βράδυ της Παρασκευής (21/10).

Η παραγωγή αποφάσισε να δώσει μία ακόμα ευκαιρία στη Χριστίνα Κολέτσα και τη Maria Maroulis - που είχαν αποχωρήσει στο προηγούμενο επεισόδιο -, αλλά όχι άνευ όρων.

Οι δύο φίλες κλήθηκαν να ακολουθήσουν τα ζευγάρια σε όλη τη διάρκεια του race και να περάσουν απαρατήρητες. Ακόμη, είχαν 15 ευρώ στη διάθεσή τους για να μεταφερθούν, ενώ δεν έπρεπε να τερματίσουν τελευταίες.


Ένα νέο ζευγάρι εμφανίστηκε στο Asia Express, ο Γιάννης Αϊβάζης και ο Λευτέρης Δημηρόπουλος. Οι δύο φίλοι και ηθοποιοί έγιναν δεκτοί με χειροκροτήματα από τους περισσότερους παίκτες, ωστόσο υπήρξαν και κάποιοι που έδειξαν να ενοχλούνται από την είσοδό τους στο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας του Star.


Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Μαυρίδης είχε ένα ατύχημα λίγο πριν το race. Συγκεκριμένα, παραπάτησε και έπεσε στο σκαλί χτυπώντας τη μέση, την πλάτη και το χέρι του, «παγώνοντας» τους συμπαίκτες του.

Ο γνωστός tatto artist δεν συμμετείχε στο race προκειμένου να αναρρώσει. Οι γιατροί είπαν ότι χρειάζεται ξεκούραση και θα είναι καλά.