Breaking News

Άννα Μπεζάν - Δημήτρης Παππάς: Φωτογραφίες με τη νεογέννητη κόρη τους (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Δημήτρης Παππάς δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες με τη νεογέννητη κορούλα του, μετά την ανακοίνωση του Πέτρου Πολυχρονίδη στο Asia Express.

Η Άννα Μπεζάν και ο σύντροφός της Δημήτρης Παππάς πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς πριν λίγες ημέρες καλωσόρισαν στη ζωή την κορούλα τους. Το ζευγάρι επέστρεψε στο σπίτι του την Τετάρτη (28/9).

Αργά το βράδυ της Παρασκευής (7/10), μετά την ανακοίνωση του Πέτρου Πολυχρονίδη στο Asia Express ότι αποχώρησε οικειοθελώς, μαζί με τη μητέρα του Χριστίνα Παππά (σ.σ. τα επεισόδια έχουν γυριστεί πριν αρκετό καιρό), ο Δημήτρης Παππάς έκανε μία τρυφερή ανάρτηση στο Instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες με τη νεογέννητη κορούλα του, η οποία θα πάρει το όνομα της γιαγιάς της (Χριστίνα).

«Καλωσόρισες Άγγελε μου!! Η πιο όμορφη στιγμή της ζωής μου σε αυτές τις εικόνες, και σε όλες τις επόμενες που έρχονται!! Όταν το μεγάλο κoριτσάκι μου έφερε στη ζωή το μικρό μας κoριτσάκι, την κορούλα μας! Η απόλυτη ευτυχία, αγάπη, θαυμασμός σε αυτά τα δυο πλάσματα της ζωής μου! Το νέο και πιο όμορφο γεμάτο ουσία κεφάλαιο στη ζωή μας μόλις ξεκίνησε... Άννα Μπεζάν μου έδωσες ό,τι πολυτιμότερο θα μπορούσα να αποκτήσω στη ζωή μου!! Σας αξίζουν αγάπες μου τα καλύτερα..! Είμαι πολύ περήφανος για σένα και είμαι ο no1 fan σου @mpezan (είσαι η καλύτερη, γελάς τώρα το ξέρω)..! Υπόσχομαι να φανώ αντάξιος και των δυο σας στους τίτλους μου!! Σας αγαπώ!! @mpezan & @christinapappajr !!», έγραψε, μεταξύ άλλων, στη λεζάντα.