Breaking News

Asia Express: Αποχώρησαν για δεύτερη φορά η Βιβή Μπασινά και η Κατερίνα Καλίνογλου (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
H Βιβή Μπασινά και η φίλη της Κατερίνα Καλίνογλου (Kat - Kat) αποχώρησαν οριστικά από το Asia Express, στο επεισόδιο που προβλήθηκε στο Star το βράδυ της Κυριακής (30/10).

Ο Γιώργος Μαυρίδης με την Κρίστη Καθάργια δεν έλαβαν μέρος στη δοκιμασία αποχώρησης, καθώς είχαν κερδίσει την ασυλία στο προηγούμενο επεισόδιο.

Κατά τη διάρκεια του race, o Γιάννης Αϊβάζης έκανε παζάρια στους ντόπιους, προκειμένου να εξασφαλίσει δωρεάν φαγητό. Ο Λευτέρης Δημηρόπουλος δεν συμφώνησε με την τακτική του και τελικά ακολούθησε λογομαχία μεταξύ τους, με τον Γιάννη Αϊβάζη να βωμoλoχεί.


Καθώς η Θεοδώρα Ρασέλ και η μητέρα της Κλόντια πλησίαζαν τον Πέτρο Πολυχρονίδη, η Κλόντια ζαλίστηκε και σωριάστηκε στο πάτωμα. Τελικά συνήλθε, με τη βοήθεια του παρουσιαστή και της κόρης της. Μάλιστα, μαμά και κόρη ολοκλήρωσαν με επιτυχία την αποστολή τους, που ήταν να παραμείνουν σιωπηλές, ένα μειονέκτημα που είχαν από το προηγούμενο επεισόδιο, στο οποίο είχαν τερματίσει τελευταίες.


Στο προηγούμενο επεισόδιο η Κατερίνα Καλίνογλου (Kat - Kat) είχε νιώσει μια έντονη αδιαθεσία εξαιτίας της ζέστης και κατέρρευσε. Η Kat - Kat ταλαιπωρείται από ιλίγγους κι έτσι οι γιατροί της συνέστησαν να σταματήσει να διαγωνίζεται, για να μην κινδυνεύσει η υγεία της.

Τελικά ο Πέτρος Πολυχρονίδης ανακοίνωσε ότι η Kat - Kat με τη Βιβή Μπασινά αποχωρούν οριστικά από το Asia Express.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο φίλες είχαν αποχωρήσει και επέστρεψαν πριν λίγο καιρό (στις 14/10) λόγω των οικειοθελών αποχωρήσεων στην αρχή του ταξιδιωτικού παιχνιδιού.


Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Λευτέρης Δημηρόπουλος και ο Γιάννης Αϊβάζης παραμένουν στο Asia Express, παρά το γεγονός ότι κατέλαβαν την τελευταία θέση στο race.

Η Χριστίνα Κολέτσα και η Maria Maroulis αξιοποίησαν τέλεια τη δεύτερη ευκαιρία που τους δόθηκε, καθώς τερμάτισαν πρώτες στον αγώνα αποχώρησης.


Τα 6 ζευγάρια που συνεχίζουν στο Asia Express:
  1. Γιώργος Μαυρίδης - Κρίστη Καθάργια (ζευγάρι)
  2. Κωνσταντίνος Βασάλος - Φίλιππος Ιωάννου/ Fipster (φίλοι)
  3. Κλόντια Ρασέλ - Θεοδώρα Ρασέλ (μαμά-κόρη)
  4. Νάσος Γαλακτερός - Παύλος Γαλακτερός (μπαμπάς-γιος)
  5. Λευτέρης Δημηρόπουλος - Γιάννης Αϊβάζης (φίλοι)
  6. Χριστίνα Κολέτσα - Maria Maroulis (φίλες)