Breaking News

Ρ. Διαλυνά: «Ο Παπαμιχαήλ πέταξε τη βέρα στην Αλίκη και της είπε... Αν δεν σηκωθείς να φύγουμε, σε χωρίζω» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ρίκα Διαλυνά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη», που τη συνάντησε το σπίτι της στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου ζει μόνιμα τον τελευταίο χρόνο.

Μεταξύ άλλων, η Ρίκα Διαλυνά είπε για την απώλεια του συζύγου της: «Πριν 5,5 χρόνια έχασα τον άντρα μου. Όταν "έφυγε" δεν μπορούσα να μείνω στο σπίτι μου. Ήταν μεγάλο και όλα μου θύμιζαν τον άντρα μου. Εδώ στην Κρήτη έχω την κόρη μου και τον εγγονό μου και αποφάσισα να εγκατασταθώ μόνιμα».

Και πρόσθεσε: «Μετά το χαμό του συζύγου μου ήμουν χάλια, τώρα αρχίζω να το συνηθίζω, αλλά του έχω ένα παράπονο... δεν έχει παρουσιαστεί ποτέ στο όνειρό μου. Ήμασταν πολύ δεμένοι. Ήταν ένας άνθρωπος ζεστός, έξυπνος και διάβαζε πολύ».

Η γνωστή ηθοποιός περιέγραψε στιγμές από την καριέρα της, ενώ αποκάλυψε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, οι οποίοι είχαν έναν τσακωμό στις Κάννες:

«Πάντα την αγαπούσα την Αλίκη, αλλά έπαιξε μεγάλο ρόλο και ο Παπαμιχαήλ που την ώθησε να κάνει αυτά που έκανε. Στις Κάννες με υποδέχτηκαν σαν σταρ. Ο Παπαμιχαήλ πέταξε τη βέρα του στην Αλίκη και της είπε μία άσχημη φράση... "Αν δεν σηκωθείς να φύγουμε, σε χωρίζω". Kι έδειρε και τον Μιχαηλίδη (σ.σ. τον παραγωγό) που είχαν κάνει την ταινία (Διπλοπεννιές), επειδή είχα εγώ μεγαλύτερη απήχηση. Τι έφταιγα εγώ;».

Δείτε το βίντεο του Mega.