Breaking News

Δικηγόρος Γιάννη Μάρκου: «Η επίθεση είχε θανατηφόρο σκοπό, ήθελε να τον σκοτώσει» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» μίλησε την Κυριακή (30/10) ο δικηγόρος του επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου, ο οποίος δέχθηκε επίθεση με τουλάχιστον 15 μαχαιριές τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής (28/10) σε καντίνα στη Βαρυμπόμπη.

Ο Γιάννης Μάρκου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, ωστόσο δεν κινδυνεύει η ζωή του. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του 26χρονου δράστη, ο οποίος  έχει ταυτοποιηθεί.

Ο δικηγόρος του 58χρονου επιχειρηματία, Γιάννης Μαρακάκης, είπε - μεταξύ άλλων - στην εκπομπή του Mega: «Eίναι ακόμα στο νοσοκομείο και είναι σε καταστολή. Συνομιλώ με το γιο του και τους δύο φίλους του, οι οποίοι είναι κι αυτοί σοκαρισμένοι. Μου έχουν περιγράψει ακριβώς τι έγινε... Ερευνάται από την αστυνομία αν υπάρχει κάποιο παρασκήνιο, από το οποίο να προκύπτει ότι είχε στοχοποιηθεί...».

Και πρόσθεσε: «Το σημαντικό είναι ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο... Η επίθεση είχε θανατηφόρο σκοπό. Τα χτυπήματα αυτά, η συχνότητα, ο αριθμός αλλά και ο τρόπος τους, δείχνουν ότι ο άνθρωπος αυτός ήθελε να τον σκοτώσει».

Δείτε το βίντεο του Mega.