Breaking News

Δύο συλλήψεις για υπόθεση βιaσμού αvήλικης στη Λιβαδειά

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνελήφθησαν 2 άτομα σε περιοχή της Αττικής, κατόπιν σχετικών Ενταλμάτων σύλληψης για υπόθεση βιaσμού αvήλικης στη Λιβαδειά Βοιωτίας.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Εξιχνιάσθηκε, μετά από άμεση και μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, υπόθεση βιaσμού αvήλικης, η οποία, σύμφωνα με την καταγγελία, διαπράχθηκε πρωινές ώρες της 02-10-2022, σε αγροτική περιοχή της Λιβαδειάς Βοιωτίας.

Για την υπόθεση, ταυτοποιήθηκαν δύο (2) ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, η οποία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Σε βάρος των ανωτέρω εκδόθηκαν αντίστοιχα Εντάλματα σύλληψης της κας Ανακρίτριας Πρωτοδικών Λιβαδειάς, στο πλαίσιο των οποίων αναζητήθηκαν και συνελήφθησαν χθες (13-10-2022) μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, σε περιοχή της Αττικής.

Οι συλλήψεις τους πραγματοποιήθηκαν από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αναζητήσεων Αρχείου και Ταυτοτήτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λιβαδειάς, ενώ ερευνάται η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις».