Breaking News

Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του Θέμη Αδαμαντίδη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την απώλεια της μητέρας του, η οποία έφυγε από τη ζωή χθες (3/10) το βράδυ, πενθεί ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης περνάει δύσκολες στιγμές καθώς πέθανε η μητέρα του. Το δικαστήριο του γνωστού τραγουδιστή για την υπόθεση με τη Βαρβάρα Κίρκη - η οποία τον είχε καταγγείλει για ξυλoδαρμό -, αναβάλλεται. Οι δυο τους είναι ξανά μαζί, ωστόσο η μήνυση δεν ανακαλείται.

Το πρωί της Τρίτης, ο συνήγορός του, Αλέξης Κούγιας, είπε τηλεφωνικά στο Πρωινό: «Πηγαίνω στη Λάρισα για δικαστήριο κακουργήματος, οπότε η σημερινή δίκη θα έπαιρνε ούτως ή άλλως αναβολή, καθώς δεν θα μπορούσα να τον εκπροσωπήσω. Χθες το βράδυ πληροφορήθηκα ότι έχασε τη μητέρα του».

Το Δελτίο Τύπου, που εξέδωσε στη συνέχεια το γραφείο του Αλέξη Κούγια, αναφέρει: «Το δικαστήριο με κατηγορούμενο τον κο Αδαμαντίδη για το αδίκημα της ενδοοικογενειακής βίας, πράξη για την οποίαν ο κ Αδαμαντίδης ουδέποτε έχει δεχθεί ότι διέπραξε, θα αναβληθεί λόγω θανάτου της μητέρας του. Ο επικεφαλής του γραφείου μας, κος Αλέξης Κούγιας και οι συνεργάτες του γραφείου μας θέλουμε να δώσουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στον ίδιο και στην οικογένειά του και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει την μητέρα του».