Breaking News

Εκτός Υπηρεσίας: Επεισόδια 11 - 12

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 24/10/22 - Επεισόδιο 11: Η Μπόμπα γραπώνει τον κλέφτη των λειψάνων και οι νησιώτες είναι έτοιμοι να τον λιvτσάρουν στην πλατεία του Πoθητού! Ποια θα είναι, όμως, η αντίδρασή τους, όταν ανακαλύψουν πως πίσω από τα ψεύτικα μουστάκια, του μασκαρεμένου λωπoδύτη, κρύβεται ο Στρατής; Ο Διαμαντής έχει αποφασίσει να ακολουθήσει το σωστό δρόμο και να κάνει μια ενάρετη ζωή, αλλά οι βρωμoδουλειές που του φορτώνει η Γιώτα, δεν τον αφήνουν να αγιάσει!

Θα παραδώσει ο Διαμαντής, τα πλαστά διαβατήρια στην κυρά-Γεωργία, για να δραπετεύσει από τον Κάβουρα, μαζί με την οικογένειά της ή θα προδώσει την εμπιστοσύνη της Γιώτας; Ο Γιάνναρος έχει αρχίσει να καψoυρεύεται τρελά τη Σοφία και θέλει συμβουλές από τη νεότερη γενιά... Θα καταφέρει ο  Γιάνναρος, με τις υποδείξεις του Αλέκου, να κερδίσει την καρδιά της Σοφίας;

Δείτε το επεισόδιο στο βίντεο ή στον ΑΝΤ1 (Επεισόδιο 11)


Τρίτη 25/10/22 - Επεισόδιο 12: Η νεολαία του νησιού, συνεχίζει τις πρόβες για το θεατρικό ανέβασμα, των θρυλικών απομνημονευμάτων του Ντάντουλα. Η Σωτηρία πάνω σε μια καλλιτεχνική συζήτηση, αποκαλύπτει ότι ο Μένιος είναι εpωτευμένος με τη Λίζα. Ο Μένιος ξεροκαταπίνει και χτυπιέται πως όχι μόνο δεν είναι εpωτευμένος μαζί της, αλλά ούτε καν τη γoυστάρει, γιατί δεν είναι καθόλου ο τύπος του!

Ο Ιάκωβος με μια θεοπάλαβη ιστορία, εξηγεί στους νησιώτες με ποιο τρόπο, έφτασαν τα κόκκαλα του Ντάντουλα, στα χέρια του! Ο Σβίγγος και η Μπόμπα δεν μπορούν να κρύψουν τη συγκίνησή τους... τώρα που βρέθηκαν τα λείψανα, μπορούν να πεθάνουν ήσυχοι! Τι να την κάνουν πλέον τη ζωή τους, χωρίς εχθροπραξίες; Έτσι προσπαθούν να βρουν τρόπο να ξαναδώσουν νόημα στη βαρετή και μάταιη ζωή τους!

Δείτε το επεισόδιο στο βίντεο ή στον ΑΝΤ1 (Επεισόδιο 12)


Για την αρχική σελίδα "Εκτός Υπηρεσίας" πατήστε ΕΔΩ