Breaking News

Ελένη Ράντου: «Από την εγκυμοσύνη και μετά καλωσόρισα το φόβο στη ζωή μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ελένη Ράντου παραχώρησε συνέντευξη στο «Αrt Week» της ΕΡΤ2, με αφορμή το νέο θεατρικό έργο, που έγραψε η ίδια, με τίτλο «Το πάρτι της ζωής μου». Μεταξύ άλλων, η αγαπημένη ηθοποιός εξομολογήθηκε πώς καταπολέμησε τους φόβους της. Συγκεκριμένα είπε στη Λένα Αρώνη:

«Είχα πάρα πολλή ελπίδα στη ζωή μου, πίστευα πραγματικά ότι τα πράγματα θα γίνουν έτσι όπως τα θέλω εγώ. Το όνειρο ήταν πάρα πολύ ριζωμένο μέσα μου...

Δεν φοβόμουν, αλλά μετά μπήκε ο φόβος μέσα μου με την ηλικία. Ο φόβος άρχισε να μπαίνει πολύ έντονα όταν γέννησα. Κλείνει ένας κύκλος εκεί, όταν γίνεις γονιός. Από την εγκυμοσύνη και μετά μπήκε ο φόβος. Καλωσόρισα το φόβο στη ζωή μου, μέχρι τότε δεν τον ήξερα. 

Η πρώτη φορά που έπιασα τον εαυτό μου να φοβάται ήταν στην εγκυμοσύνη. Οδηγούσε κάποιος άλλος κι άρχισα να φοβάμαι την ταχύτητα... "πρέπει να πηγαίνουμε με 60"...

Μετά τσίγκλιζα τον εαυτό μου να κάνει ταξίδια για να δω πώς θα αντιδράσω. Έτσι πορεύτηκα κι άρχισα να βγάζω γλώσσα στο φόβο μου. Έκανα ό,τι φοβόμουν για να το ξεπεράσω...».


Υπενθυμίζεται ότι η Ελένη Ράντου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου έχουν αποκτήσει μια κόρη, τη Νικολέτα, που γεννήθηκε το 1996.