Breaking News

Ελίνα Κέφη: «Τον Γιώργο Λουκανίδη τον βλέπω στον ύπνο μου σε δύσκολες στιγμές μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην απώλεια του Γιώργου Λουκανίδη αναφέρθηκε η Ελίνα Κέφη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη.

Η Ελίνα Κέφη υπήρξε από τα πιο αναγνωρισμένα μοντέλα της δεκαετίας του 1990, ενώ αργότερα στράφηκε προς την τηλεόραση, δουλεύοντας ως μοντέλο και παρουσιάζοντας κυρίως τηλεπαιχνίδια. 

Ο φίλος της, Γιώργος Λουκανίδης, σκοτώθηκε σε τροχαίο το 1998. «Ο Γιώργος ήταν κολλητός φίλος μου, ήταν αγαπημένος μου άνθρωπος. Έρχεται πολλές φορές στον ύπνο μου, σε δύσκολες στιγμές μου. Δεν ξέρω πώς ακούγεται αυτό τώρα, αλλά εγώ το νιώθω και είναι σαν να με συμβουλεύει... Αγαπημένος...», εξομολογήθηκε η Ελίνα Κέφη.

Επίσης, μίλησε για την εποχή που εμφανιζόταν στον «Πρωινό Καφέ», ενώ πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «Ένιωσα περίεργα συναισθηματικά όταν μπήκα στην εμμηνόπαυση. Ωστόσο, συνειδητοποίησα ότι ένιωθα περίεργα όχι από μόνη μου, αλλά γιατί οι γύρω μου το προκαλούσαν. Πολλές γυναίκες ντρέπονται να πουν ότι είναι στην εμμηνόπαυση γιατί δίπλα σε αυτή τη λέξη έρχεται το γήρας. Δεν είναι όμως έτσι... Εγώ δε νιώθω γερασμένη».

Δείτε το βίντεο του Mega.