Breaking News

Έλλη Στάη: «Είχα περιγράψει τι μου είχε συμβεί όταν ξεκίνησε το MeToo στην Αμερική, αλλά δεν ασχολήθηκε κανείς» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Έλλη Στάη ήταν η πρώτη καλεσμένη στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα», που επέστρεψε στο πρόγραμμα του Mega τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (17/10).

Μεταξύ άλλων, η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε στη Νίκη Λυμπεράκη για τον εγγονό της, ενώ εξομολογήθηκε ότι στα 40 της πέρασε κατάθλιψη, η οποία την ταλαιπώρησε αρκετά.

Επίσης, η Έλλη Στάη αναφέρθηκε στο MeToo, τονίζοντας ότι, όταν ξεκίνησε το κίνημα στην Αμερική, η ίδια είχε μιλήσει για την κακoποίηση που δέχτηκε σε εργασιακό της περιβάλλον, ωστόσο οι δημοσιογράφοι δεν είχαν ασχοληθεί ιδιαίτερα με το θέμα.

«Όταν ξέσπασε το MeToo καθυστερημένα στην Ελλάδα, θυμήθηκαν κάποιοι συνάδελφοι ότι εγώ - όταν είχε ξεσπάσει το κίνημα στην Αμερική - είχα δώσει μία συνέντευξη στον Αντώνη Σρόιτερ και είχα περιγράψει, χωρίς να λέω το όνομα, τι μου είχε συμβεί στα νιάτα μου σε μεγάλο μέσο ενημέρωσης. Δεν είχε ασχοληθεί κανείς, είδα το θέμα να περιφέρεται λίγο κουτσομπολίστικα στο διαδίκτυο», είπε η Έλλη Στάη.

Και πρόσθεσε: «Τώρα, που επανήλθε το θέμα, μία συνάδελφος με πήρε τηλέφωνο, μου είπε "Ξέρω σε τι αναφέρεσαι" και άρχισε να μου αραδιάζει τη δική της εμπειρία, όπως και άλλα ονόματα γυναικών, οι οποίες είχαν υποστεί τα ίδια πράγματα στον ίδιο χώρο. Τη ρώτησα "Θέλεις να γράψουμε κάτι όλες μαζί και να είμαι εγώ η πρώτη που θα πει το όνομα;". Δεν δόθηκε απάντηση και δεν υπήρξε συνέχεια...».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».