Breaking News

Έλλη Τρίγγου: «Ζούσα με τσιρκολάνους, αν δεν περνούσα στο Εθνικό θα έφευγα με καραβάνι στην Ινδία» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» παραχώρησε η Έλλη Τρίγγου, η οποία θα επιστρέψει στην τηλεόραση το 2023 με το σίριαλ «Η Μάγισσα». Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την επιτυχία της σειράς «Άγριες Μέλισσες», ενώ νωρίτερα εξομολογήθηκε:

«Γεννήθηκα στην Πάτρα, όπου έζησα μέχρι δύο ετών. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν δύο ετών και ήρθα με τη μητέρα μου στην Αθήνα. Κάποια στιγμή, στην εφηβεία, επέστρεψα στην Πάτρα για να ζήσω λίγο με τον μπαμπά μου. 

Υπήρχε πολλή αγάπη με τη μητέρα μου, εκείνη δούλευε αλλά πάντα βρίσκαμε την άκρη. Εγώ ήμουν σε όλα εντάξει, αλλά υπήρχε και αυστηρότητα, δεν είχε αστεία.

Επέστρεψα στην Πάτρα στα 14, μου είπε η μητέρα μου "Πήγαινε να δει κι ο μπαμπάς σου τη γλυκά". Ήμουν έξαλλη ως έφηβη, δηλαδή οι γονείς μου είναι ήρωες. Έλεγα στη μητέρα μου ότι πάω στον πατέρα μου, όπως και το αντίθετο, ενώ εγώ δεν ήμουν με κανέναν από τους δύο. Τελικά με ανακάλυψαν, εγώ ήμουν κάπου άλλου και ζούσα τη ζωή μου.

Είχα ασχοληθεί με την αισθητική. Πήγα σε σχολή και μετά δούλευα σε κέντρα αισθητικής. Μου έλεγαν πώς να πουλάω τις θεραπείες για τις γυναίκες κι εγώ δεν καταλάβαινα, έλεγα "Μα αφού είναι μια χαρά, δεν χρειάζεται".

Στην Ισπανία ήρθα σε επαφή με την τέχνη σε πολλές μορφές της. Γνώρισα το τσίρκο, μουσικούς του δρόμου, ζωγράφους, εικαστικούς, ζογκλέρ... Ήταν σαν να είδα ξαφνικά ένα τεράστιο λούνα παρκ ενηλίκων... Ζούσα με τσιρκολάνους μέσα σε συλλογικότητες, με καλλιτεχνικές ομάδες ανθρώπων περιπλανώμενων. Αυτό κράτησε ένα τρίμηνο και μετά επέστρεψα. Πάντα ονειρευόμουν να φύγω με ένα τσίρκο. Όταν έδωσα στο Εθνικό, την ημέρα που θα έβγαιναν τα αποτελέσματα, εάν δεν περνούσα θα έφευγα με καραβάνι στην Ινδία».

Δείτε στο βίντεο του Mega όσα είπε στον Άρη Καβατζίκη.