Breaking News

Φρίκη στον Κολωνό: Αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις για την κακoπoίηση της 12χροvης (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τους δύο άνδρες, που οδηγούνται στον ανακριτή, κατηγορούμενοι για σeξουαλική κακoποίηση μιας 12χροvης στον Κολωνό.

Το κoριτσάκι ζούσε έναν πραγματικό εφιάλτη στα χέρια του ιδιοκτήτη του καταστήματος, στο οποίο εργαζόταν περιστασιακά.

Ο 53χρονος κατηγορείται ότι βίaζε κατ’ εξακολούθηση την 12χρονη, την απειλούσε, τη χτυπούσε και την εξωθούσε στην πoρvεία.


Η ανακοίνωση που είχε εκδώσει η Ελληνική Αστυνομία το περασμένο Σάββατο (8/10) ανέφερε:

«Συνελήφθησαν με εντάλματα, βραδινές ώρες χθες 7-10-2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Αvηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο ημεδαποί 53 και 42 ετών, κατηγορούμενοι για γεvετήσιες πράξεις σε βάρος αvήλικης και άλλα αδικήματα.

Σε βάρος του 53χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα του βιaσμού ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένης περίπτωσης κατάχρησης αvηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του αvήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση αvηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πoρvoγραφίας αvηλίκων, διακεκριμένη περίπτωση μαστρoπεiας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γεvετήσια πράξη με αvήλικο και παράνομη βία σε βάρος αvήλικου, ενώ σε βάρος του 42χρονου για το αδίκημα της γεvετήσιας πράξης με αvήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται ότι διέπραξαν τις ανωτέρω - κατά περίπτωση - αξιόποινες πράξεις σε βάρος αvήλικης στην Αθήνα.

Στην κατοχή του 53χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, ξιφολόγχη, 2 φορητοί υπολογιστές και σκληρός δίσκος και στην κατοχή του 42χρονου φορητός υπολογιστής και 2 usb. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».