Breaking News

Γεράσιμος Γεννατάς: O λόγος που δεν μιλάει για το γιο του και το απίθανο περιστατικό όταν έπαιζε στο «Είσαι το ταίρι μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο χθεσινοβραδινό «The 2Night Show» της Τετάρτης (19/10), ο Γεράσιμος Γεννατάς μοιράστηκε στιγμές από τη ζωή του και την καριέρα του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στην τηλεοπτική σειρά «Έρωτας Φυγάς», στην οποία  πρωταγωνιστεί, στην παράσταση «Έpως Μονόπτερος ο Πλάνης», την οποία σκηνοθετεί, αλλά και στις παραστάσεις «Περιοδεύων θίασος» και «Το κόκκαλο του Αντονέν Αρτό», στις οποίες θα τον απολαύσουμε φέτος τον χειμώνα.

Ο Γεράσιμος Γεννατάς μίλησε για την πατρότητα και αποκάλυψε το λόγο που δεν μιλάει για το γιο του: «Ο γιος μου είναι 8,5 ετών. Προσπαθώ να μιλάω για την πατρότητα και το γιο μου όσο μπορώ λιγότερο γιατί πιστεύω ότι όσο πιο πολύ το εκθέτεις αυτό, τόσο περισσότερο το μειώνεις... Αν θέλεις να έχεις μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή, αυτή σου δίνεται μέσω της πατρότητας... Θα ήθελα να... με ήθελα να με είχα μπαμπά αλλά το λέω με πολύ μεγάλο φόβο. Έχασα τη μαμά μου στα 15 και τον πατέρα μου στα 17. Δεν ξέρω πόσο σε αλλάζει αυτό γιατί δεν έζησα το άλλο για να μπορώ να κρίνω. Δεν υπάρχει δίχτυ ασφαλείας...».

Επίσης, μίλησε για την απόφασή του να εγκαταλείψει τις σπουδές του στη Βιολογία προκειμένου να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Μεταξύ άλλων, περιέγραψε ένα περιστατικό που του είχε τύχει στο δρόμο, όταν πρωταγωνιστούσε στη δημοφιλή σειρά «Είσαι το ταίρι μου».

«Μου έχουν τύχει δυο - τρία απίθανα περιστατικά, αλλά θα πω το πιο ωραίο και καθωσπρέπει. Οδός Σκουφά, τρομερή κίνηση και δεν κουνιούνται τα αυτοκίνητα με τίποτα. Εγώ ανεβαίνω κι αφήνω το μηχανάκι στον Άγιο Διονύσιο κι όπως είναι σταματημένα τα αυτοκίνητα, υπάρχει ένα μεγάλο τζιπ με κλειστό το παράθυρο. Το τζιπ το οδηγεί ένας τύπος ημιθανής, που είναι έτοιμος να κλατάρει. Γυρνά το κεφάλι, με αναγνωρίζει, κατεβάζει το τζάμι και φωνάζει "Είναι μαζί σου όλη η Ελλάδα!"».

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο του ΑΝΤ1.