Breaking News

Γιάννης Ζουγανέλης: «Αυτή την εποχή υπάρχει ισοπέδωση, το κακό έχει πολλές νίκες» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο χθεσινοβραδινό «The 2Night Show» της Πέμπτης (20/10), ο Γιάννης Ζουγανέλης θυμήθηκε πρόσωπα που έφυγαν από τη ζωή, τα οποία τον σημάδεψαν βαθιά, όπως ο Νικόλας Άσιμος, ο Παύλος Σιδηρόπουλος, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, αλλά και ο αγαπημένος του φίλος Σάκης Μπουλάς. 

Επίσης, ο αγαπημένος ηθοποιός και συνθέτης αναφέρθηκε στο θεατρικό έργο «Μπακαλόγατος» και στον ρόλο του Ζήκου, τον οποίο θα ερμηνεύσει με πολλή αγάπη και σεβασμό.  

«Η καθημερινότητα είναι μία μάχη ανάμεσα στο καλό και το κακό. Το θέμα είναι ποιο θα κερδίσει. Αυτή την εποχή υπάρχει ισοπέδωση και το κακό έχει πολλές νίκες», τόνισε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Πώς αισθάνεται για τα δημοσιεύματα, τα οποία αφορούν την κόρη του Ελεονώρα και το κατά πόσο έχει χωρίσει ή όχι από τον σύζυγό της, Σπύρο Δημητρίου;

«Τα δημοσιεύματα που αφορούν gossip δεν με αγγίζουν. Μερικές φορές κι εγώ παρορμητικά έκανα κάποια λάθη όταν ακούω ξαφνικά να λέγονται ανούσια πράγματα. Με απασχολεί λίγο, όχι γιατί γίνεται στο παιδί μου αλλά γιατί είναι η κοινωνία έτσι».

Όταν ρωτήθηκε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το μουσικό του έργο και συγκεκριμένα την υποψηφιότητά του στα βραβεία Grammy, εξήγησε:

«Οι υποψηφιότητες ήταν 80 στην αρχή. Εγώ με τον διπλό μου δίσκο είχα φτάσει στους "7", δεν πήγα στους "4"».

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο του ΑΝΤ1.