Breaking News

Γιώργος Αγγελόπουλος για Survivor All Star: «Δε θα συμμετέχω γιατί υπέγραψα για άλλη συνεργασία» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε δηλώσεις του στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας», ο Γιώργος Αγγελόπουλος επιβεβαίωσε τη συνάντησή του με την Acun Medya για το Survivor All Star. Ο Ντάνος διευκρίνισε ότι δεν μπορεί να πάρει μέρος ως παίκτης καθώς έχει υπογράψει για άλλη συνεργασία, ενώ δεν έκρυψε την ενόχλησή του σχετικά με τα δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν στην παρουσίαση του ριάλιτι επιβίωσης. Συγκεκριμένα, δήλωσε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ:

«Πριν περίπου 10 μέρες πραγματοποιήθηκε μια συνάντηση με την παραγωγή του Survivor. Η πρότασή τους ήταν να παίξω στο All Star. Δεν είναι εφικτό να συμμετάσχω ως παίκτης, καθώς έχω υπογράψει για μια άλλη συνεργασία, η οποία δεν έχει να κάνει με το Survivor.

Δεν φοβάμαι κάποιον ή κάτι, γιατί το είδα κι αυτό. Είναι πολύ συγκεκριμένος ο λόγος, δεν μου επιτρέπεται να συμμετάσχω λόγω της άλλης συνεργασίας που υπέγραψα. Στο κλείσιμο της κουβέντας με την παραγωγή ειπώθηκε το ενδεχόμενο κάποιου άλλου τρόπου συμμετοχής μου στο παιχνίδι.

Δεν ξέρω αν έχει ενημέρωση κάποιος συνάδελφός σας περισσότερο από μένα, αλλά εγώ ούτε για χρήματα συζήτησα ούτε ακριβώς το τι μπορεί να γίνει. Αφήσαμε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συζητήσουμε ξανά...

Από τότε δεν έχω ξανασυναντηθεί και δεν έχω ξανασυζητήσει με την παραγωγή. Με προβληματίζει το πώς γίνεται να γνωρίζει μια εκπομπή πράγματα που αφορούν εμένα και να μην τα γνωρίζω εγώ...

Στο Survivor υπάρχει παρουσιαστής και είναι ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος μου αρέσει, το είπα και στην παραγωγή.

Δεν έχουμε συζητήσει καθόλου για χρήματα. Δεν είναι μόνο τα χρήματα και το ξέρετε, τουλάχιστον ως προς τις δικές μου επιλογές...».