Breaking News

Γιώργος Χριστοδούλου: «Είχα παραιτηθεί από τη Λάμψη γιατί ενοχλήθηκε κάποια κυρία με την επιτυχία του ρόλου μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» ο Γιώργος Χριστοδούλου, με αφορμή την παράσταση «Ο Φονιάς», στην οποία πρωταγωνιστεί.

«Χρωστάω πραγματικά στην Έλλη Λαμπέτη κάτι, το οποίο θα το κάνω… Όταν θα σταματήσω το θέατρο τότε θα τη δικαιώσω. Θα βγω και θα μιλήσω για συγκεκριμένο άτομο και τι κακό έχει κάνει στην Έλλη. Και θα έρθει η ώρα...», τόνισε ο Γιώργος Χριστοδούλου.

Επίσης, ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε το παρασκήνιο σχετικά με τη λήξη της συνεργασίας του με τη «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου.

«Ενοχλήθηκε κάποια κυρία για την επιτυχία του ρόλου μου στη Λάμψη, στον τρίτο χρόνο. Μου είπε ο Νίκος Φώσκολος "Δεν θα συνεχίσεις, θα κάνεις τον αστυνομικό στο Καλημέρα Ζωή". Του απάντησα "Νίκο σε ευχαριστώ πολύ για όλα. Αν εσύ δεν τιμάς αυτό που έχεις κάνει, εγώ το τιμώ. Σε ευχαριστώ πολύ, φεύγω". Είμαι ο πρώτος ηθοποιός που παραιτήθηκε στη Λάμψη. Ο Φώσκολος δεν μου το συγχώρεσε ποτέ», είπε ο Γιώργος Χριστοδούλου.