Breaking News

Α. Γκλέτσος: «Με ακούει και δεν πρέπει να το πω...» - Ο μεγαλύτερος φόβος του για την κόρη του (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για όλα μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Open Weekend».

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε για την ενασχόλησή του με την πολιτική, τον πατέρα του και τη νέα σειρά του Open «Η δική μας οικογένεια», στην οποία πρωταγωνιστεί.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην κόρη του Βαλίσια, που απέκτησε με την ενδυματολόγο Μαρία Μαγγίνα, με την οποία χώρισε το 2006.

«Η κόρη μου είναι 20 χρονών. Με ακούει και δεν πρέπει να το πω, αλλά το κατάλαβε... Δεν της λέω τίποτα. Τα παιδιά, όπως είπα και πριν, δεν ακούνε, παρά μόνο αντιγράφουν. Ό,τι και να του πεις του παιδιού, θα κάνει τα αντίθετα. Ό,τι θέλω να κάνει... το φωτίζω και το διευκρινίζω για να το δει και να το καταλάβει. Μην λες στο παιδί μην καπνίζεις κι εσύ να είσαι φουγάρο», είπε ο γνωστός ηθοποιός στην Ελένη Τσολάκη.

Όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε «Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος σου, που σχετίζεται με την κόρη σου;», ο  Απόστολος Γκλέτσος απάντησε:

«Φοβάμαι να μην ανέβει στη μηχανή χωρίς κράνος. Πριν μεγαλώσει το παιδί, ανέβαινα καμία φορά στη μηχανή και ξεχνούσα το κράνος. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω έστω και 50 μέτρα με τη μηχανή και να μην βάλω το κράνος, να το κουμπώσω σωστά και να πάω γιατί το παιδί με βλέπει. Ανεβαίνει στη μηχανή μου και μου λέει "μπαμπά το κράνος". Δηλαδή είναι απλά και το λέω για να το ακούσουν όλοι. Τα παιδιά δεν ακούνε, μιμούνται. Απλό...».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη.