Breaking News

GNTM: Αποχώρησε και ξέσπασε σε κλάματα η Έλενα Λυσάνδρου (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Έλενα Λυσάνδρου είναι η διαγωνιζόμενη που αποχώρησε από το GNTM, μετά τη δοκιμασία στο επεισόδιο της Τρίτης (18/10).

Μετά τις οικειοθελείς αποχωρήσεις της Εβελίνας Πετρουγάκη και της Έφης Μπαντή στο προηγούμενο επεισόδιο, οι 17 συμμετέχουσες βρέθηκαν στο λιμάνι του Πειραιά, όπου η Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας κι ο Τάσος Σοφρωνίου τους αποκάλυψαν ότι guest κριτής θα είναι ο διεθνούς φήμης σχεδιαστής μόδας Peter Dundas.

Τα κoρίτσια κλήθηκαν να περπατήσουν σε μια εντυπωσιακή πασαρέλα 65 μέτρων, εμπνευσμένη από τις τέσσερις εποχές, με δημιουργίες του διάσημου fashion designer. 


Τις χειρότερες επιδόσεις  στο catwalk και τη φωτογράφιση είχαν η Έλενα Λυσάνδρου και η Γιέβα Μπονταρένκο. Η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε την αποχώρηση της Έλενας, η οποία ξέσπασε σε κλάματα.

«Έλενά μου, λυπάμαι πάρα πολύ αγάπη μου. Βρες τον εαυτό σου και κάνε αυτό που πρέπει», της είπε η Βίκυ Καγιά, ενώ την αγκάλιασε, προσπαθώντας να την ηρεμήσει.


Νωρίτερα, ο guest κριτής Peter Dundas είχε πει στην Έλενα: «Για μένα, δεν είσαι μοντέλο».


Η Έλενα Λυσάνδρου είναι 18 ετών, κατάγεται από την Κύπρο και σπουδάζει σχέδιο μόδας. Πήγε στο GNTM έχοντας ως όνειρο να ξεκινήσει καριέρα στο μόντελινγκ. Αν και δεν έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ επαγγελματικά, έχει κάνει φωτογραφίσεις για εταιρείες μιας και είναι Influencer.

Μετά την αποχώρηση της Έλενας, 16 μοντέλα συνεχίζουν το ταξίδι τους στο GNTM, με  στόχο την κατάκτηση του τίτλου.