Breaking News

Γωγώ Ατζολετάκη για Νίκο Φώσκολο: «Έβγαζε μια σκληρότητα, δεν θα είχα να πω πολύ καλά λόγια» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με αφορμή την παράσταση «Ο Πελεκάνος», στην οποία πρωταγωνιστεί, η Γωγώ Ατζολετάκη έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας».

Μεταξύ άλλων, η  Γωγώ Ατζολετάκη είπε για τον Νίκο Φώσκολο: «Ήταν καλός συνεργάτης, αλλά σε προσωπικό επίπεδο έβγαζε μια σκληρότητα, που εμένα προσωπικά δεν μου πήγαινε. Δεν θα είχα να πω πολύ καλά λόγια για τον Νίκο Φώσκολο».

Επίσης τόνισε, όταν ρωτήθηκε για το Metoo: «Εμένα προσωπικά δεν με έχουν ενοχλήσει. Επίσης, δεν χρειάστηκε να κάνω κάποια υποχώρηση για να εξασφαλίσω έναν ρόλο γιατί είχα ζήτηση ως ηθοποιός. Με φλέρταραν πολύ, δεν το κρύβω και είμαι ευτυχής γι' αυτό... Από την άλλη μεριά, θέλω να καταθέσω ότι τα αρσεvικά, όταν τα απορρίψεις ή δεν δεχτείς τις προτάσεις τους, γίνονται εκδικητικά».

«Για τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν μπορούσα να φανταστώ ποτέ ότι θα έκανε αυτά που του καταμαρτυρούν. Αλλά δεν μπορώ να διανοηθώ ότι αυτές οι γυναίκες λένε ψέματα ή ότι έχουν κάποιον άλλο λόγο, υποχθόνιο. Φαντάζομαι ότι έγιναν αυτά τα πράγματα», πρόσθεσε η γνωστή ηθοποιός.