Breaking News

Η εξομολογητική συνέντευξη του Διονύση Μακρή - «Έχω δοκιμάσει τα πάντα, έχω κάνει καταχρήσεις» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε μια εξομολογητική συνέντευξη που παραχώρησε στο «The 2Night Show», ο Διονύσης Μακρής μίλησε για τους γιους του, τον αγώνα του να χάσει τα περιττά κιλά, τη μεγάλη επιτυχία που ήρθε σε μικρή ηλικία, τις καταχρήσεις και τους λάθος χειρισμούς που έκανε στην καριέρα του. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός τραγουδιστής είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

«Ήμουν 17 ετών όταν έγινα μπαμπάς, τώρα ο γιος μου είναι 23 ετών. Τώρα παντρεύτηκα για πρώτη φορά και έκανα το δεύτερο παιδί μου, που είναι ξανά αγοράκι (σ.σ. γεννήθηκε το 2021). Στον πρώτο μου γιο, επειδή ήμουν κι εγώ παιδί, δεν έζησα το μεγάλωμά του. Δεν ήμουν τόσο κοντά στο παιδί μου. Έχουμε άριστη επικοινωνία. Ζει με τη μητέρα του στο Λονδίνο τα τελευταία 15 χρόνια, αλλά βλεπόμαστε. Τώρα θα έρθουν και θα συναντηθεί με τον αδερφό του για πρώτη φορά.

Στο πρώτο lockdown είχα φτάσει τα 130 κιλά, έτρωγα συνέχεια. Όταν ξεκινάς την προσπάθειά σου - γιατί είχα προβλήματα στον ύπνο μου από το βάρος μου - έτρωγα μόνο μπρόκολο και φακές. Η γυναίκα μου είναι καλή μαγείρισσα. Η μόνη μου γυμvαστική ήταν να πηγαίνω έξω το σκύλο μου. Είχα κόψει το κάπνισμα για  6 μήνες, ξεκίνησα να τρώω δίχως αύριο και σηκώθηκα μια μέρα 130 κιλά. Αργότερα με έβλεπαν οι φίλοι μου και με έδειχναν με το δάχτυλο... "Ρε εσύ, έγινες πορτιέρης. Πώς έγινες έτσι; Πώς κατάντησες έτσι; Σαν ελέφαντας έγινες". Είχα ξεκινήσει τότε ποδήλατο κι έκανα πολύ σκληρή διατροφή... Δεν ξέρει ο άλλος τον αγώνα σου...

Η τελευταία μου συνεργασία στην Αθήνα ήταν με τον Αντύπα στο "Εμπατή", μετά δεν είχα προτάσεις που να με καλύπτουν και πήγα στη Θεσσαλονίκη.

Έδινα σε έναν κολλητό μου όλα μου τα χρήματα για να πληρώνει λογαριασμούς και μια μέρα εξαφανίστηκε και μου άφησε ένα χρέος 1.500.000 ευρώ. Τότε, για 10 χρόνια, μπορεί να έβγαζα και 60.000 ευρώ την εβδομάδα, αλλά τα χαλούσα με φίλους σε πάρτι, κότερα και ελικόπτερα.

Όταν ήθελα να είναι κοντά μου οι φίλοι μου, δεν με πήραν ούτε μισό τηλέφωνο... Υπήρχαν περίοδοι στη ζωή μου, που από το πολύ το μακαρόνι μιλούσα ιταλικά.

Έκανα λάθη κι εγώ στο χώρο. Επειδή ήμουν 23 ετών όταν έκανα επιτυχία, είχα έπαρση προς τους επιχειρηματίες, τους έλεγα "Δεν θα μου πείτε εσείς τι θα κάνω".

Έχω δοκιμάσει τα πάντα από ουσίες. Έχω κάνει καταχρήσεις, έκανα λάθη, ακόμα και στα live μου. Ήμασταν 6ήμερο τότε, είχα 3-4 εκπομπές να πάω την ημέρα, γυρίσματα, φωτογραφίσεις... Υπήρχαν μέρες που ήμουν "αλλού" και στο μαγαζί και στις εκπομπές που εμφανιζόμουν. Όταν μετά από μια κατάχρηση σε βλέπεις, δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Α, λες "κούκλος, ωραίος, πώς τα λες έτσι ρε μεγάλε;". Εδώ και δέκα χρόνια τα έχω κόψει όλα. Δεν ήμουν ποτέ επιρρεπής, έπινα πιο πολύ για την παρέα.... Είχα κάνει 2-3 χοντρά πράγματα σε συναυλίες μου. Ευτυχώς, τότε δεν υπήρχαν κινητά με κάμερες, ούτε social. Αν γινόταν σήμερα αυτό θα έπρεπε να αλλάξω χώρα..».

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.