Breaking News

Η πρώτη ανάρτηση της Χ. Παππά μετά την αποχώρηση από το Asia Express - «Μπράβο στον γοργοπόδαρο γιο μου» (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Χριστίνα Παππά έκανε την πρώτη της ανάρτηση, μετά την οικειοθελή αποχώρησή της από το ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας του Star.

Στο επεισόδιο του Asia Express, που προβλήθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (7/10), ο Πέτρος Πολυχρονίδης ανακοίνωσε ότι αποχώρησαν οικειοθελώς η Χριστίνα Παππά και ο γιος της, Δημήτρης.

Το μεσημέρι της Κυριακής (9/10), η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας δημοσίευσε δύο φωτογραφίες σε ανάρτησή της στο Instagram, ενώ έγραψε στη λεζάντα:

«Πραγματικά μια εμπειρία ζωής! Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις εικόνες, τα πρόσωπα, τους ανθρώπους! Ευχαριστώ πολύ την @silverlinemedia_productions, τον αγαπημένο μου @nkalis, τον οπερατέρ μας @aggelosvalsamis, το @starchanneltv, τον δημοσιογράφο της ομάδας μας Ιπποκράτη, την Chong που ήταν στην ομάδα μας! Ένα μεγάλο μπράβο στον γοργοπόδαρο γιο μου, που με το sprint που έκανε κάθε φορά βρισκότανε στον απέναντι ναό, με την Μανούλα να φωνάζει Δημητρηηηηηηηη,…… την δύναμη του, το κουράγιο του, το θάρρος του, τις αντοχές του @pappasd. Δημήτρη τα λόγια είναι λίγα! Έστω κ αν η διαδρομή ήταν μικρή για μένα στο @asiaexpress_gr, ένα μεγάλο ευχαριστώ για το support! Σας αγαπώ πολύ πολύ!».