Breaking News

Η Σοφία Λεοντίτση ποζάρει αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο της (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Σοφία Λεοντίτση, καθώς καλωσόρισε πρόσφατα στον κόσμο το δεύτερο παιδί, της, που είναι ξανά αγοράκι.

Η Σοφία Λεοντίτση είχε γίνει μαμά για πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2019, όταν γεννήθηκε ο γιος της Γιάννης, που απέκτησε από τον πρώτο γάμο της.

Νωρίς το πρωί της Τετάρτης, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks και ο σύζυγός της Τόλης Χριστοφοράκης καλωσόρισαν στον κόσμο το γιο τους.

Το βράδυ της Πέμπτης (6/10), η Σοφία Λεοντίτση δημοσίευσε φωτογραφία στο Instagram, στην οποία ποζάρει στο μαιευτήριο αγκαλιά με το μωράκι της.


Στην πρώτη της ανάρτηση που έκανε την Τετάρτη, με την οποία είχε γνωστοποιήσει το χαρμόσυνο γεγονός, έγραψε στη λεζάντα:

«Ο πρίγκιπας, μας έκανε την τιμή σήμερα νωρίς το πρωί, τον έχουμε στην αγκαλιά μας και πετάμε στον ουρανό!! Ήταν η ωραιότερη γέννα που θα μπορούσα να είχα με τη βοήθεια του απίστευτου γιατρού μας @antonisnikoloudakis αλλά και της μαίας μου @xristina_giannoula_ που ήταν στο πλευρό μου από την αρχή μέχρι το τέλος, σαν να ήταν αδερφή μου όχι μαία μου... Σας ευχαριστούμε θερμά θερμά πολύ για τις ευχές σας... 3.830 kg».