Breaking News

Κι όμως είμαι ακόμα εδώ: Επεισόδια 45 - 46

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σάββατο 8/10/22 
- Επεισόδιο 45: Η Κατερίνα έχει τύψεις για το ατύχημα του Δημήτρη κι έτσι ο Αλέξανδρος υποψιάζεται πως έχει ακόμα αισθήματα γι’ αυτόν. Η Ροζαλία μετανιώνει που του είπε να χωρίσουν και παραλίγο να τον χάσει και βρίσκει το θάρρος να μιλήσει στην Κατερίνα. Η Λουκία πηγαίνει να δει τον Δημήτρη με τύψεις και του ζητάει να τη συγχωρέσει.

Η Ιωάννα έρχεται πιο κοντά με τον Ηρακλή και ο Πέτρος δεν θέλει ούτε να ακούσει πως η Μαρκέλλα θα μείνει με τον Γιώργο. Η Κατερίνα θυμώνει με τον Ηρακλή που έχει την ιδέα να αγοράσει την κλινική τώρα που αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα με τις αποκαλύψεις του δημοσιογράφου...

Guests: Νάντια Μαργαρίτη (Λουκία), Καλή Δάβρη (Φρόσω), Νίκος Γιαλελής (Ανδρέας, λογιστής), Αγησίλαος Μικελάτος (Μάριος, πλαστικός χειρουργός), Λένα Μποζάκη (Τατιάνα), Δήμητρα Στογιάννη (Ισμήνη), Λήδα Ματσάγγου (Ιωάννα Καλογήρου), Αλμπέρτο Εσκενάζυ (Ηρακλής Νικολαΐδης), Γιάννης Σίντος (Θανάσης).

Κυριακή 9/10/22 - Επεισόδιο 46: Ο Αλέξανδρος ανακοινώνει στην Κατερίνα ότι θα φύγει για την Αμερική και η Κατερίνα φοβάται πως όλα τέλειωσαν μεταξύ τους. Ο Μάριος προσπαθεί να πείσει τη Νατάσα να πάρουν μαζί με τον Νικολαΐδη την κλινική. Ο Πέτρος ζητάει από τη Μαρκέλλα να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία, εφόσον τώρα που τη χάνει κατάλαβε πόσο την αγαπάει και τη θέλει.

Ο Δημήτρης κάνει πρόταση γάμου στη Ροζαλία αλλά εκείνη ανησυχεί πως θα το πει στην Ελένη. Η Νατάσα μαθαίνει πως αυτός που έδινε πληροφορίες στον δημοσιογράφο είναι ο Μάριος, ενώ η Κατερίνα ανακαλύπτει ένα μυστικό που είχε κρατήσει ο Παντελής και αφορούσε τον πατέρα της...

Guests: Καλή Δάβρη (Φρόσω), Νίκος Γιαλελής (Ανδρέας, λογιστής), Αγησίλαος Μικελάτος (Μάριος, πλαστικός χειρουργός), Λένα Μποζάκη (Τατιάνα), Δήμητρα Στογιάννη (Ισμήνη).

Για την αρχική σελίδα "Κι όμως είμαι ακόμα εδώ" πατήστε ΕΔΩ