Breaking News

Κίμωνας Κουρής: «Δεν ήθελα να γίνω ηθοποιός, ίσως να με επηρέασε η παρέα που έκανα με τον Αποστόλη Τότσικα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε μία σπάνια συνέντευξη στο «The 2Night Show», ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε τον Κίμωνα Κουρή, που είχε μαζί του τον πιστό του σκύλο, Μπρούνο

Ο Κίμωνας Κουρής περιέγραψε την εμπειρία του ως «Παγιδευμένος» στη σειρά του ΑΝΤ1, ενώ μοιράστηκε με τους τηλεθεατές το ταξίδι της ζωής του. 

Ο γνωστός ηθοποιός κατάφερε να τιθασεύει τη διάσπαση προσοχής που τον «συντροφεύει» από μικρό παιδί.

«Έχω διάσπαση προσοχής, ακόμα και τώρα δυσκολεύομαι πάρα πολύ να καθίσω ακίνητος σε μία καρέκλα. Ζορίστηκα πάρα πολύ στη σχολή γιατί έπρεπε να διαβάσω 3 με 4 έργα για να τα αναλύσουμε και να μάθουμε τα λόγια», εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ενώ στη συνέχεια εξήγησε πώς από τη Σχολή Γεωπληροφορικής κατέληξε στο θεατρικό σανίδι.

«Δεν ήθελα να γίνω ηθοποιός, δεν το είχα σκεφτεί ποτέ. Ίσως να με επηρέασε η πολλή παρέα που έκανα με τον Αποστόλη Τότσικα, με όλους τους δικούς του είμαστε οικογενειακοί φίλοι. Ο Αποστόλης μου έλεγε να γίνουμε κασκαντέρ ή ηθοποιοί. Οι γονείς μου, επειδή δεν είχαν σχέση με το χώρο, έβγαζαν πάντα μία ανησυχία», είπε ο Κίμωνας Κουρής.

Και πρόσθεσε: «Όταν σπούδαζα στις Σέρρες ήμουν πάρα πολύ χαμένος. Ήμουν κλειστός σαν άνθρωπος, δεν έκανα παρέες και δεν έβγαινα. Κάποια στιγμή ξεκίνησα να πάω στο σπίτι ενός φίλου μου και είδα στο δρόμο το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών. Δηλαδή, η περίπτωσή μου είναι αυτό που λέμε "είδα φως και μπήκα".... Είδα ότι γίνεται ένα σεμινάριο υποκριτικής και κάπως έτσι έγινε η αρχή. Σε συνδυασμό με το ό,τι η μητέρα μου ήταν τότε στη θεατρική ομάδα καθηγητών και μου είπε να το δοκιμάσω. Από εκεί άλλαξε η ζωή μου. Είναι μία δύσκολη δουλειά και κυρίως στην Ελλάδα, αλλά η απόφαση μου να γίνω ηθοποιός ήταν ό,τι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή μου. Ακόμα και τώρα δεν ξέρω γιατί είμαι ηθοποιός, αλλά νιώθω ευτυχισμένος και ελεύθερος».

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο του ΑΝΤ1.