Breaking News

Κούγιας: «Η επίθεση με καυστικό υγρό έγινε την ώρα που κοιμόταν, έχει χαθεί το μισό του πρόσωπο» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την υπόθεση της 38χρονης γυναίκα, που έριξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της στο Ηράκλειο Κρήτης, μίλησε το πρωί της Πέμπτης (27/10) ο Αλέξης Κούγιας, στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1.

Προς το τέλος της τηλεφωνικής συνομιλίας με τον  Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου, ο δικηγόρος του άνδρα, Αλέξης Κούγιας, δήλωσε:

«Δεν γνωρίζω την προσωπικότητά της. Το μάτι (του εν διαστάσει συζύγου της) έχει χαθεί. Έχει χαθεί το μισό πρόσωπο του συγκεκριμένου ανθρώπου, αν ήταν λίγο πιο κάτω θα είχε πεθάνει. Είναι σακατεμένος, έχει κάνει μόνο 10 εγχειρήσεις για το μάτι του και, δυστυχώς, τα αποτελέσματα δεν είναι θετικά... Η κυρία αυτή παρήγγειλε το καυστικό υγρό πέντε μέρες πριν και το χρησιμοποίησε την ώρα που εκείνος κοιμόταν...».


Υπενθυμίζεται ότι η 38χρονη γυναίκα είχε παραδοθεί το απόγευμα της περασμένης Τρίτης (25/10) στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου, συνοδεία του δικηγόρου της Απόστολου Λύτρα. Σε βάρος της έχει ασκηθεί κακουργηματική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.