Breaking News

Κρήτη: Εικόνες βιβλικής καταστροφής από τη φονική κακοκαιρία - Σύζυγος αγνοούμενης: «Έκλαιγε στο τηλέφωνο» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δύσκολες ώρες βιώνουν οι κάτοικοι στην Κρήτη, όπου η κακοκαιρία προκάλεσε μεγάλες καταστροφές σε Αγία Πελαγία και Σητεία.

Χθες (15/10) έγινε γνωστό ότι ένας 50χρονος, ο φωτογράφος Κώστας Βεργάκης, έχασε τη ζωή του στην ακτή της Αγίας Πελαγίας, όταν εγκλωβίστηκε μέσα στο όχημά του και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.

Η συνεπιβάτισσά του - μητέρα δύο παιδιών - κατάφερε και βγήκε από το αυτοκίνητο, ωστόσο αγνοούνται τα ίχνη της. Σύμφωνα με το τοπικό neakriti.gr, ο 50χρονος μετέφερε τη γυναίκα σε σπίτι που διατηρούσε στην περιοχή, προκειμένου να του το καθαρίσει, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι εργαζόταν ως καθαρίστρια.

Ο σύζυγος της αγνοούμενης δήλωσε στην κάμερα του Open: «Ήταν περίπου μία ώρα που είχαν φύγει από το σπίτι. Πήραν τηλέφωνο και μας είπαν ότι βρέχει πολύ και θα φύγουν. Αυτό καταλάβαμε, γιατί η γυναίκα μου έκλαιγε και φώναζε. Μέσα σε ένα λεπτό ξαναπήρε ο Κώστας τηλέφωνο και μας είπε να καλέσουμε βοήθεια γιατί από το νερό παρασύρθηκε το αυτοκίνητό του. Άκουγα και τη γυναίκα μου στο τηλέφωνο να φωνάζει πιο έντονα και καταλάβαμε ότι η κατάσταση ήταν πολύ δύσκολη. Πήραμε αμέσως το 122 και μας σύνδεσαν με την Πυροσβεστική...».

Δείτε τα ρεπορτάζ του Open και του ΑΝΤ1.