Breaking News

Λασίθι: Συγκλονίζει η τραγωδία με την 45χρονη που καταπλακώθηκε από βράχο (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε στο Λασίθι, μετά την αποκόλληση βράχου που έπεσε πάνω σε συγκρότημα ενοικιαζόμενων δωματίων και ισοπέδωσε διαμέρισμα, στο οποίο έμενε οικογένεια τουριστών.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην Αγία Φωτιά Λασιθίου, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (29/10). Ένας πολύ μεγάλος βράχος αποκολλήθηκε από την πλαγιά του βουνού και έπεσε πάνω σε συγκρότημα ενοικιαζόμενων δωματίων κοντά στην παραλία.

Χρειάστηκαν περισσότερες από τέσσερις ώρες μέχρι να καταφέρουν οι πυροσβέστες να ανασύρουν μια 45χρονη από τη Σλοβενία, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο στα συντρίμμια, ενώ απεγκλωβίστηκε τραυματισμένο το 10χρονο αγοράκι της. 

Όπως μετέδωσε το Open, ο 50χρονος σύζυγός της, που βρισκόταν σε διπλανό χώρο, κατάφερε να απεγκλωβιστεί και κάλεσε τον αριθμό έκτακτης ανάγκης 112.

«Eντοπίστηκε και ανασύρθηκε γυναίκα χωρίς αισθήσεις από το χώρο ξενοδοχείου στην Αγία Φωτιά Λασιθίου Κρήτης. Επιχείρησαν 50 πυροσβέστες με 20 οχήματα.  Συνδρομή από εθελοντές», ανέφερε στο Twitter το Πυροσβεστικό Σώμα.


Δείτε το ρεπορτάζ του Open.