Breaking News

Μαρία Κωνσταντάκη: «Όσο μεγαλώνω με πιάνει η γεροντοκορίαση, μου φαίνονται αφόρητοι οι άνθρωποι» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (20/10), ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε στο πλατό του «The 2Night Show» τη Μαρία Κωνσταντάκη, η οποία αναφέρθηκε με ενθουσιασμό στην υιοθεσία της σκυλίτσας της, της Γκόλφως.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός και ραδιοφωνική παραγωγός αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σχέση της με την τηλεόραση, όπως και στη σειρά «Έρωτας Φυγάς», όπου παίζει την κακιά. Επίσης, μίλησε για την παράσταση «Σεροτονίνη», στην οποία θα συμμετέχει.

Η Μαρία Κωνσταντάκη εξομολογήθηκε: «Δεν συμπαθώ όλους τους ανθρώπους. Όσο μεγαλώνω με πιάνει η... γεροντοκορίαση. Κάποιες φορές μου φαίνονται αφόρητοι οι άνθρωποι. Με όλα αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες, που δεν είναι ωραίες, μου φαίνονται αφόρητα αυτά που κάνουν οι άνθρωποι. Φαντάζομαι αφόρητη είμαι κι εγώ... Υπάρχει κάποιος που είναι απόλυτα καλός ή κακός;... Κι εγώ έχω πληγώσει ανθρώπους χωρίς να το θέλω. Εκ του αποτελέσματος κρίνουμε ότι υπήρξαμε και λίγο μ@λ@κες. Μεγαλώνοντας, είναι ωραίο να παραδέχεσαι ότι έχεις κάνει λάθος χειρισμούς. Ε, τι να πούμε; Δεν τα κάναμε όλα τέλεια...».

Εξηγώντας τους λόγους, για τους οποίους έδεσε, 3 χρόνια τώρα, με το ραδιοφωνικό της ταίρι, τον Στάθη Χριστοφορίδη, τόνισε:

«Είμαστε τρία χρόνια στον Easy 97.2 με τον Στάθη Χριστοφορίδη. Είναι το καλύτερο ραδιοφωνικό ταίρι που είχα ποτέ. Τα πάμε καταπληκτικά, είμαστε το ίδιο... μισάνθρωποι και γκρινιάρηδες και έχουμε τακιμιάσει».

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο του ΑΝΤ1.