Breaking News

Θ. Ματίκα - Τ. Ιορδανίδης: «Μετά από 14 χρόνια είμαστε ερωτευμέvoι» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με αφορμή την παράσταση στο 
Θέατρο Άλφα - Ληναίος-Φωτίου, η Θάλεια Ματίκα και ο Τάσος Ιορδανίδης παραχώρησαν συνέντευξη στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» και στον Κώστα Τσουρό. 

Η Θάλεια Ματίκα και ο Τάσος Ιορδανίδης μίλησαν για την παράσταση «Θέλω να σου κρατάω το χέρι»  (I want to hold your hand), στην οποία πρωταγωνιστούν. Το έργο, που έχει γράψει ο Τάσος Ιορδανίδης, περιέχει πολλά βιογραφικά στοιχεία του ζευγαριού, όπως τόνισε ο ίδιος.

Οι δύο γνωστοί ηθοποιοί είναι μαζί περίπου 14 χρόνια, παντρεύτηκαν το 2011 και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. 

«Μετά από 14 χρόνια είμαστε ερωτευμέvoι», είπε η Θάλεια Ματίκα, ενώ ο Τάσος Ιορδανίδης εξομολογήθηκε: «Και οι δύο είμαστε καψoύρηδες. Δεν ντρέπομαι να το πω, είμαι καψoύρης».

Μεταξύ άλλων, μίλησαν για τη γνωριμία τους. «Θαμπώθηκα όταν την είδα. Μου άρεσε πάρα πολύ» τόνισε ο Τάσος Ιορδανίδης.

Η Θάλεια Ματίκα αποκάλυψε: «Όταν με πήρε πρώτη φορά τηλέφωνο, νόμισα ότι ήταν μεγάλος σε ηλικία, που δεν τα έχει καταφέρει. Όταν συναντηθήκαμε, ξαφνιάστηκα, ήταν 26 ετών κι εγώ 30. Σκέφτηκα ότι είναι 1 χρόνο μεγαλύτερος από τον αδελφό μου. Όταν άκουσα ότι είναι 26 ετών σκέφτηκα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να είμαστε μαζί... Στην πορεία κατάλαβα ότι με θέλει, αλλά τον έβλεπα φιλικά... Τον απέρριπτα, αλλά όταν έμαθα ότι ο Τάσος χώρισε και βγαίνει με άλλη γυναίκα, του είπα να έρθει σπίτι να δούμε ταινία. Από τότε συγκατοικούμε».

Δείτε το βίντεο του Mega.