Breaking News

Μπέττυ Μαγγίρα: «Προτιμήσαμε να μείνουμε στην ψυχαγωγία - Γιατί να βλέπουμε παντού όλη αυτή τη μαυρίλα;» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Σίσσυ Χρηστίδου φιλοξένησε στο πλατό του «Χαμογέλα και πάλι» τη Μπέττυ Μαγγίρα, με τη συζήτηση να επικεντρώνεται στην ενασχόλησή της με την τηλεόραση.  

Όταν ρωτήθηκε πώς βιώνει την παρουσίαση στην πρωινή ζώνη, η Μπέττυ Μαγγίρα τόνισε: «Ήθελα να το κάνω, δηλαδή τον καιρό που δεν δούλευα ή έκανα άλλα πράγματα, το κοίταζα και το λιμπιζόμουν. Έλεγα ότι θα μπορούσα κι εγώ να το κάνω».

Γιατί η εκπομπή της «Ποιος είναι πρωινιάτικα» δεν άλλαξε τη θεματολογία και δεν καταπιάστηκε με τη σκληρή επικαιρότητα;

«Κάποια στιγμή πήγαμε να αγγίξουμε θέματα, αλλά είδαμε ότι δεν μας πάνε και δεν είμαστε εμείς αυτό. Προτιμήσαμε να μείνουμε σταθεροί στην ψυχαγωγία, αυτό που πιστεύουμε και ξέρουμε να κάνουμε καλύτερα και το γουστάρουμε κιόλας. Γιατί να κάνουμε όλοι το ίδιο και γιατί να βλέπουμε παντού όλη αυτή τη μαυρίλα; Ας το κάνουν οι ενημερωτικές εκπομπές, που ξέρουν να το κάνουν. Εμείς ας δώσουμε λίγη χαρά στον κόσμο κι ας επιλέξει ο κόσμος τι θέλει», είπε η γοητευτική παρουσιάστρια.

Μετά από ένα αφιέρωμα για την ίδια, που προβλήθηκε στο «Χαμογέλα και πάλι», η Μπέττυ Μαγγίρα εξομολογήθηκε: «Βραδινό show έτσι όπως το θέλω εγώ δεν έχω κάνει, είναι το απωθημένο μου».

Στη συνέχεια είπε, μεταξύ άλλων: «Είναι ζόρι να διαβάζω τις άσχημες ειδήσεις στα sites και να βγαίνω μετά στην εκπομπή και να κάνω σαν να μη συμβαίνει όλο αυτό».

Δείτε το βίντεο του Mega.