Breaking News

Κ. Μπογδάνος - Ε. Καρβελά: «Το μωρό μας ήρθε μετά από πολλές προσευχές, το συναίσθημα δεν περιγράφεται» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τις πρώτες δηλώσεις τους στην κάμερα έκαναν ο πολιτικός και δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η σύζυγός του Ελένη Καρβελά, οι οποίοι καλωσόρισαν πρόσφατα στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, που είναι κoριτσάκι...

Ε. Καρβελά: «Συγκλονιστική εμπειρία, κάναμε φυσιολογικό τοκετό. Δεν περίμενα ότι ο φυσιολογικός τοκετός είναι τόσο συναρπαστικός. Όταν την αντικρίσαμε, τα συναισθήματα ήταν πάρα πολλά. Ο μπαμπάς ήταν και μέσα και έξω κατά τον τοκετό».

Κ. Μπογδάνος: «Ο μπαμπάς έκανε συνολικά ό,τι του είπε η Ελένη. Το πιο βασικό είναι οι σύζυγοι και οι μανούλες να νιώθουν άνετα και ασφαλείς. Εμείς είμαστε εδώ για να κάνουμε ό,τι μπορούμε προς αυτή την κατεύθυνση... Όταν την πήρα στην αγκαλιά μου, ένιωσα ένα συναίσθημα που δεν περιγράφεται. Το έχουν ζήσει εκατομμύρια άνθρωποι στην ιστορία, αλλά όταν συμβαίνει σε σένα, καταλαβαίνεις ότι είναι η πιο υψηλή και μεγάλη ώρα που μας έχει δώσει ο Θεός. Εύχομαι σε όλους αγάπη και χαρά... Το μωρό αυτό ήρθε μετά από πολλές προσευχές». 

Ε. Καρβελά: «Εννοείται ότι είμαστε ευγνώμονες στο Θεό. Δυσκολευτήκαμε αρκετά, αλλά τώρα είναι όλα καλά. Αφήνουμε τα αρνητικά και τις δυσκολίες πίσω. Έχουμε την κόρη μας αγκαλιά και προχωράμε. Ο Κωνσταντίνος με βοηθάει από την πρώτη κιόλας ημέρα».

Κ. Μπογδάνος: «Η επαφή με το παιδί σου είναι κάτι το απερίγραπτο, το υπέροχο και το θαυμάσιο. Μοιάζει και στους δύο. Είναι Μπογδανοκαρβελίτσα. Κουκλάρα μάνα έκανε κουκλάρα κόρη... Πρώτα από όλα, ευχαριστώ το Θεό, αλλά μετά ευχαριστώ τη γυναίκα μου».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Open Weekend».