Breaking News

Ε. Ράντου για Β. Παπακωνσταντίνου: «Ό,τι και να κάνω του αρέσει, δεν μου λέει ποτέ κάτι αρνητικό» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» και στην Αφροδίτη Γραμμέλη παραχώρησε η Ελένη Ράντου.

Η Ελένη Ράντου αναφέρθηκε στην παράσταση που έρχεται στο Θέατρο Διάνα αυτό το χειμώνα, η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 4 Νοεμβρίου. «Το Πάρτυ της Ζωής μου», είναι μία σόλο performance όπως δεν έχουμε ξαναδεί, με την Ελένη Ράντου σε ένα ρολό ζωής. Την παράσταση συνοδεύουν μελωδικά οι String Demons.

Η Ελένη Ράντου ξετυλίγει με χιούμορ και αφοπλιστική ειλικρίνεια πενήντα χρόνια «τραυμάτων» της ηρωίδας της, με φόντο τα τραύματα της σύγχρονης Ελλάδας, αναζητώντας 5.000 λόγους  που τη ζωή αξίζει να τη ζήσεις. Μια απελπισμένη κραυγή ελπίδας στην μετα-covid εποχή μας, μια τρυφερή εξομολόγηση, σε μια άκρως αληθινή ιστορία...

Στη συνέχεια η αγαπημένη ηθοποιός τόνισε: «Με τρομάζει που γίνονται τόσα πολλά σίριαλ, είναι σαν... ένας πανικός. Για να σου είμαι ειλικρινής, δεν έχει έρθει μια πρόταση στα χέρια μου που να αξίζει τον κόπο. Γίνονται προτάσεις, αλλά με φειδώ τα τελευταία χρόνια. Στην τηλεόραση, μετά από μια ηλικία, δεν τους αφοράς ή γιατί δεν ξέρουν ακόμα και πού να με κατατάξουν. Είναι το άλλο (σ.σ. το "Κωνσταντίνου και Ελένης"), που η επανάληψή του φτιάχνει ένα στίγμα τόσα χρόνια που... τι να σου προτείνουν;».

Επίσης, εξομολογήθηκε για τον σύζυγό της, Βασίλη Παπακωνσταντίνου και την κόρη τους, Νικολέτα: «Ο Βασίλης δεν είναι αυστηρός κριτής, ίσα ίσα, εγώ θέλω να είμαι ψηλά στα μάτια του. Δεν έχω εμπιστοσύνη στη γνώμη του γιατί μου λέει σε όλα "ναι". Ό,τι και να κάνω του αρέσει, δεν μου λέει ποτέ κάτι αρνητικό για να μην με πληγώσει. Όλες οι σχέσεις που κρατάνε τόσα χρόνια, ξεθωριάζουν οι έpωτες οι μεγάλοι. Αν δεν μείνεις φίλος, δεν μπορεί να αντέξει η σχέση. Σε μας έχει μείνει μία φιλία, η οποία είναι "τερατώδης". Η κόρη μας με κρίνει στα επαγγελματικά μου, λέει τη γνώμη της, αλλά πάντα έχει την αίσθηση ότι "για να το κάνει η μαμά μου θα είναι καλό"».