Breaking News

Μ. Ρουμελιώτη: «Είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου - Με ενοχλεί που με έχουν συνδέσει με τον Σάκη και το Survivor» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τη ζωή της, τον σύντροφό της Σάκη Κατσούλη και το Survivor All Star μίλησε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Συγκεκριμένα, είπε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας»:

«Είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου. Ασχολούμαι πολύ ενεργά με το Instagram, φτιάνω ιντερνετική πλατφόρμα γυμναστικής που θα βγει σύντομα στον "αέρα". 

Μέσα σε μια στιγμή άλλαξε η ζωή μου με το Survivor. Όταν επέστρεψα στην Ελλάδα είχα να διαχειριστώ την αναγνωρισιμότητα, τους δημοσιογράφους, τις συνεντεύξεις, τις συνεργασίες και την οικογένειά μου. Έκανα περίπου ένα χρόνο να συνέλθω, πέρασα και μια μικρή κατάθλιψη.

Με ενοχλεί που με έχουν συνδέσει με τον Σάκη και το Survivor γιατί δεν είμαι μόνο μια παίκτρια, αλλά είμαι αθλήτρια και γυναίκα.

Μου έχει γίνει πρόταση για το Survivor All Star και έχουμε κάνει αρκετές συζητήσεις. Δεν έχουμε καταλήξει ακόμα... Έχω κάνει τέσσερα ραντεβού με την παραγωγή. Είναι μια δύσκολη απόφαση που πρέπει να ξαναπάρω. Πέρα από την υγεία μου, με προβληματίζει η οικογένειά μου.

Αν ο Σάκης πήγαινε χωρίς εμένα στο All Star, δεν θα το έπαιρνα και τόσο καλά... Ο Σάκης ακόμα δεν έχει υπογράψει, είμαστε στην ίδια φάση διαπραγματεύσεων... Ούτε πέρυσι πήγα για τα λεφτά, ούτε φέτος, αν πάω, θα το κάνω για τα λεφτά. Θεωρώ ότι οι νικητές θα έπρεπε να είναι λίγο πιο ευνοημένοι στο οικονομικό κομμάτι. Ο Ντάνος πρέπει να είναι στο All Star γιατί θα μας χαρίσει πολύ ωραίους αγώνες».