Breaking News

Σόφη Ζαννίνου: «Παίρνω πολλές πληροφορίες για τον Γιώργο Μαρίνο, θετικές και αρνητικές» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κατάσταση της υγείας του Γιώργου Μαρίνου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, η Σόφη Ζαννίνου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη». Η γνωστή ηθοποιός είπε στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρκά: 

«Έχω μεγαλώσει, είμαι 72 ετών κι απείραχτη, έχω καλό DNA. Ζω μία πολύ ήρεμη, δημιουργική  κι ευτυχισμένη ζωή. Μία φορά έκανα μπότοξ όταν έπαιζα στις "Πεθερές", όπου έπρεπε να κάνω τη θυμωμένη, παραλίγο να κατoυρηθώ από το σφίξιμο! Κάθε ρυτίδα είναι και μία εμπειρία, είναι τα παράσημά μας αυτά.

Έχασα πρόσφατα και το φίλο μου το Δάκη και τη Μάρθα Καραγιάννη. Ήταν δύο αγαπημένοι άνθρωποι. Με τη Μάρθα κάναμε ατέλειωτες περιοδείες, την είχα πάντα συνοδηγό μου στο αυτοκίνητο και μου έλεγε "Με σένα και τη Μάρω Κοντού νιώθω άνετα".

Η "Μέδουσα" και ο Γιώργος Μαρίνος ήταν η αρχή των μιούζικαλ. Ο Γιώργος Μαρίνος ήταν απαιτητικός και άνθρωπος της λεπτομέρειας. Ήταν γενικά έντονος χαρακτήρας. Μετά την παράσταση ήταν σαν ένα παιδί 12 ετών. Πριν την παράσταση ήταν ένας κέρβερος. Δεν γνωρίζω τι κάνει σήμερα. Παίρνω πολλές πληροφορίες και θετικές, ότι είναι πολύ καλά, αλλά και αρνητικές, ότι δεν είναι καλά... Δεν είναι εύκολο να έρθω σε επικοινωνία μαζί του. Εύχομαι από την καρδιά μου να είναι καλά.

Μένω με την κόρη μου και τη μητέρα μου, η συνύπαρξή μας είναι εξαιρετική. Έχω ζητήσει δημόσια συγγνώμη από την κόρη μου γιατί ήμουν πάρα πολύ σκληρή την εποχή του σχολείου, το παρατράβηξα λίγο.

Ο πατέρας μου έμπαινε στο σπίτι και "κατoυριόμoυν" πάνω μου, σταματούσε μέχρι και το ρολόι του τοίχου. Όλοι έτρεμαν τον πατέρα μου, δεν τολμούσε να με πλησιάσει άνθρωπος...

Είχα περάσει για ένα διάστημα από τον "Πρωινό Καφέ". Η Ελένη Μενεγάκη μου είχε ανοίξει μια πολύ μεγάλη αγκαλιά σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής μου και γι' αυτό την ευχαριστώ πολύ».

Δείτε το βίντεο του Mega.