Breaking News

Σπύρος Μαρτίκας: «Αν ο Τριαντάφυλλος νιώθει ο... Μέσι του Survivor μάλλον δεν θα τα βρει οικονομικά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» παραχώρησε ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος μίλησε για το νέο του look χωρίς το μούσι, τη Βρισηίδα Ανδριώτου και τον Τριαντάφυλλο. Μεταξύ άλλων, είπε στην Πένυ Καβέτσου:

«Ξύρισα το μούσι για να επανέλθω στο παλιό μου look. Άκουσα ότι η Βρισηίδα μέχρι και μουστάκι θα με βάλει ξυρίσω, μπορεί και να το κατάφερε κιόλας... Έγραψαν για παράδειγμα ότι μοιάζω σαν μπαμπάς της λόγω της διαφοράς. Τώρα που ξυρίστηκα, νομίζω ότι την πλησίασα περισσότερο στην ηλικία.

Από την άλλη άκουσα, πρωτοφανές για μένα, ότι με είπαν γκέι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αποκλείεται, δεν το πιστεύω, γελάω. Όχι ότι έχω κάτι με ανθρώπους με διαφορετικές προτιμήσεις. Γνωρίζω, έχω φίλους και μια χαρά αλλά δεν είμαι εγώ...

Αν ο Τριαντάφυλλος νιώθει ο... Μέσι του Survivor, μάλλον δεν θα τα βρει οικονομικά. Μια φορά συμμετείχε, ήταν κάπου ξεχασμένος και αναβίωσε την καριέρα του ως τραγουδιστής μέσα από το Survivor. Τώρα, αν νιώθει ο Τριαντάφυλλος ότι έγινε ο Μέσι του Survivor τι να πω... ο καθένας με την αντίληψή του».