Breaking News

Στην εντατική ο επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου - Τον μαχαίρωσαν 15 φορές (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο γνωστός επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου χαροπαλεύει στην εντατική μετά από 15 μαχαιριές που δέχτηκε από 25χρονο άντρα τα ξημερώματα της Παρασκευής (28/10) στη Βαρυμπόμπη. 

Σύμφωνα με το Newsit.gr όλα ξεκίνησαν στις 4.30 τα ξημερώματα μπροστά σε μια καντίνα της Βαρυμπόμπης. Δύο νεαροί 20 και 25 χρόνων αρχίζουν να τσακώνονται με τρεις άντρες, μεταξύ των οποίων και γνωστός επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου που παλιότερα επί χρόνια είχε σχέση με το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια, Τζούλια Νόβα.

Οι πέντε μάλωσαν λεκτικά αλλά και σωματικά για την ουρά στην καντίνα, όταν ξαφνικά ο 25χρονος έβγαλε ένα μαχαίρι και μαχαίρωσε 15 φορές τον άτυχο άντρα. Αμέσως τράπηκαν σε φυγή.

Η ασφάλεια Κηφισιάς συνέλαβε τον 20χρονο, ο οποίος δεν έχει πει τίποτα στους αστυνομικούς, ωστόσο ο 25χρονος που μαχαίρωσε με τόσο μένος τον επιχειρηματία ακόμα καταζητείται από τις αρχές και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βαριά σωματική βλάβη.

Ο γνωστός επιχειρηματίας στους κοσμικούς κύκλους βρίσκεται στην εντατική, ήδη έχει υποβληθεί σε τρία χειρουργεία και σύμφωνα με πληροφορίες μια από τις μαχαιριές τον έχει βρει στη μηριαία αρτηρία. 

Την έρευνα για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια Κηφισιάς με την αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 25χρονου, ο οποίος έχει απασχολήσει το παρελθόν τις αρχές για ναρκωτικά και όπλα.

Πηγή: Newsit.gr

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ της ΕΡΤ.