Breaking News

Συγκινεί ο Γιώργος Κωνσταντίνου: «Η μητέρα μου ζούσε επειδή ανέπνεα εγώ» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αργά το βράδυ της Παρασκευής (21/10), ο Γιώργος Κωνσταντίνου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» της ΕΡΤ1, όπου - μεταξύ άλλων - συγκίνησε όταν μίλησε στους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο για την απώλειά της μητέρας του και τη σχέση που είχε μαζί της.

«Περισσότερο το συναίσθημα είναι αυτό που με αγγίζει τώρα πια... Πιστεύω ότι αυτό είναι το DNA, που πήρα από τη μητέρα μου. Η μητέρα μου ήταν ένας άγιος άνθρωπος. Ζούσε επειδή ανέπνεα εγώ. Μου είχε πει ότι "Δεν θέλω να πεθάνω γιατί δεν θα σε βλέπω". Αυτό το πράγμα με στιγμάτισε και το έχω γράψει... Φαντάσου τι συναίσθημα υπήρχε και τι ομφάλιος λώρος που κόπηκε απότομα... Ευτυχώς αυτά τα πήρα από τη μητέρα μου γιατί ο πατέρας μου δεν ήταν έτσι», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

Ο αγαπημένος ηθοποιός τόνισε, επίσης, για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που είχε χωρίς την πατρική συμβουλή:

«Δεν ένιωσα καθόλου την απουσία της πατρικής συμβουλής, είχα τη μητέρα μου. Η μητέρα μου αντικατέστησε και πατέρα και μάνα και όλα... Επίσης, ήταν τόσο "χύμα" εκείνη η εποχή, που δεν υπήρχαν συμβουλές από τους γονείς, δεν υπήρχαν τέτοιες οικογένειες. Ήμασταν "χύμα", δηλαδή μας ένοιαζε πώς θα ζήσουμε, πώς θα φάμε, πώς θα επιβιώσουμε. Όλα τα παιδιά ήμασταν μία αγέλη, η οποία δεν είχε μέλλον...».

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα.