Breaking News

Συνελήφθησαν οι 2 αστυνομικοί μετά την καταγγελία 19χρονης ότι τη βiασαv (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Εξελίξεις δρομολογήθηκαν στην υπόθεση της καταγγελίας μιας 19χρονης, ότι δυο αστυνομικοί τη βίaσαν μέσα στο Α.Τ Ομονοίας.

Σύμφωνα με το Ant1News.gr, αστυνομικοί του Τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων πέρασαν χειροπέδες στους δυο άντρες της ΔΙΑΣ που κατήγγειλε η 19χρονη ότι την παρέσυραν στα αποδυτήρια του Α.Τ και τη βίaσαν.

Οι συλλήψεις έγιναν μετά από την γνωμάτευση του ιατροδικαστή που εξέτασε την καταγγέλλουσα. Οι δυο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Από την πλευρά του οι αστυνομικοί αρνούνται τις κατηγορίες και υποστηρίζουν πως ο ένας από τους δυο είχε συναινετική σeξουαλική επαφή με την vεαρή, μέσα στο αυτοκίνητό του μετά το τέλος της βάρδιας του. Οι συλληφθέντες ισχυρίζονται, επίσης, ότι η κοπέλα τους πλησίασε στο Θησείο, ενώ βρίσκονταν σε υπηρεσία και τους μίλησε και έκλεισε ραντεβού με τον έναν αφού θα σχολούσε.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, σημείωσε χθες (13/10) σε ανάρτησή του στο Twitter:

«Έχω δώσει εντολή στον επικεφαλής της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων των σωμάτων ασφαλείας να διερευνήσει άμεσα την καταγγελία δεκαεννιάχρονης γυναίκας. Αναμένω την άμεση και πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης. Εάν επαληθευτούν οι καταγγελίες, θα εκκινήσουν άμεσα οι προβλεπόμενες πειθαρχικές και ποινικές διαδικασίες. Ο νόμος είναι νόμος. Και ισχύει για όλους».