Breaking News

Τ. Χαλκιάς μετά την κατάθεσή του: «Ο Π. Φιλιππίδης είναι μανιακός με τη δουλειά μας - Άψογη η καλλιτεχνική συνεργασία μας» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με την κατάθεση τριών ηθοποιών - της Ζέτας Μακρυπούλια, του Τάσου Χαλκιά και της Ράνιας Σχίζα - συνεχίστηκε την Τρίτη (11/10) η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης αντιμετωπίζει κατηγορίες για ένα βιaσμό σε βάρος μίας γυναίκας το 2008 και για δύο απόπειρες βιaσμού σε βάρος δύο γυναικών το 2010 και το 2014. Στις αρχές του περασμένου Ιουλίου, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο είχε αποφασίσει την αποφυλάκισή του υπό όρους, ωστόσο η δίκη του συνεχίζεται.

Μετά την κατάθεσή του, ο Τάσος Χαλκιάς είπε στους δημοσιογράφους: «Η καλλιτεχνική συνεργασία μας ήταν άψογη. Αυτό κατέθεσα στο δικαστήριο... Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι μανιακός με τη δουλειά μας. Αυτό συχνά - πυκνά τον κάνει να υπερβαίνει κάποια όρια, σε σχέση με συναδέλφους, κυρίως νεότερους οι οποίοι δεν καταλαβαίνουν, πώς να το κάνουμε; Δηλαδή, πάνω σε μία διαδικασία της δουλειάς μπορεί να μην καταλάβεις κάτι και να εκνευρίσεις τον σκηνοθέτη. Αυτό είναι όλο το θέμα που μπορώ να καταθέσω, το οποίο το πιστεύω απόλυτα. Ωστόσο, αυτό πηγάζει μέσα από τη δουλειά και δεν έχει να κάνει σε κάτι προσωπικό με τον οποιοδήποτε. Δεν γνώριζα τίποτα πριν βγουν οι καταγγελίες στο φως της δημοσιότητας».

Όταν ρωτήθηκε αν θα συνεργαζόταν ξανά με τον Φιλιππίδη, σε περίπτωση που αθωωθεί, ο Τάσος Χαλκιάς απάντησε:

«Είναι μία δύσκολη ερώτηση για να την απαντήσω τώρα. Θα με αφήσετε να τη σκεφτώ και θα τα πούμε μία άλλη φορά».

Δείτε το βίντεο από το Πρωινό του ΑΝΤ1.