Breaking News

Το περιβάλλον της Δήμητρας Αλεξανδράκη επιβεβαίωσε το χωρισμό της (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Χώρισε η Δήμητρα Αλεξανδράκη με τον σύντροφό της, λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Το οικογενειακό της περιβάλλον επιβεβαίωσε το χωρισμό της.

Η ανάρτηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη με την πρόταση γάμου κα το μονόπετρο δεν υπάρχει πια στο Instagram της, καθώς την έχει «κατεβάσει».

Η εκπομπή «Open Weekend» επικοινώνησε με το στενό οικογενειακό περιβάλλον της, που επιβεβαίωσε το χωρισμό της. Συγκεκριμένα, σημείωσε:

«Όλα είναι μια χαρά με τη Δήμητρα. Είναι μία δημιουργική περίοδος για εκείνη, ασχολείται με τα επαγγελματικά της. Με τον πρώην σύντροφό της έχουν τέλεια σχέση. Ούτε τσακωμοί υπήρξαν, ούτε τίποτα. Δεν ταίριαζαν οι ζωές τους, δεν συνέβη κάτι άλλο. Αγαπιούνται πολύ, αλλά δεν γίνεται να προχωρήσουν μαζί».

Να σημειωθεί ότι, πριν λίγες ημέρες, η Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε γράψει σε ανάρτησή της στο Instagram: «Σε πρόδωσα... εαυτέ μου. Σιγά σιγά επανορθώνω όμως! Μου υπόσχομαι να μην το επιτρέψω να γίνει ξανά».

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, μετά από ερώτηση follower της αν τράβηξε τη φωτογραφία ο σύντροφός της, απάντησε μεταξύ άλλων: «Όχι γιατί χωρίσαμε! Είστε ευχαριστημένη κυρία μου;...».